Ronald Koeman spreekt verboden woord uit en wordt gecensureerd in Engeland

11 juli 2024, 17:32   Bijgewerkt: 11 juli 2024, 17:38
Foto: © ITV/realtimes

Ronald Koeman hield zich woensdagavond niet in voor de camera van ITV. De Britse zender zag zich genoodzaakt om de bondscoach van het Nederlands elftal te censureren om zijn woordkeuze over de strafschop die Engeland kreeg tegen Nederland.

"Ik ben het niet eens met de beslissing. Wat moet je doen als verdediger?", vroeg Koeman zich af. "Als iemand schiet, probeer je het schot te verdedigen. Misschien raak je dan je de voet van je tegenstander een beetje, maar kom op. Als je daarvoor een strafschop geeft, dan… Ik ben het gewoon niet eens met de beslissing. Ik vind het een shit decision." Het woord 'shit' werd door ITV weggebliept.

Artikel gaat verder onder video

Ook tijdens de persconferentie stak Koeman zijn mening over het penaltymoment niet onder stoelen of banken. "Dit is een type beslissing van een VAR… Wat moet je doen als verdediger? Dit is geen penalty", werd Koeman op de persconferentie geciteerd door Voetbal International. "Dit is een type beslissing van een VAR… Wat moet je doen als verdediger? Dit is geen penalty. Voetbal gaat kapot door dit soort beslissingen, vanwege de VAR."

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

vleermuis
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

nou ik ga geen slechte verliezer zijn..ik kan best wel hard op gaan op aangeraakt is aangeraakt..je dacht gewoon dat je sneller was en dat ik een zandzak was..en nu heb je mn voet geraakt ipv de bal..moet ik nu zeggen dat jij kunt voetballen come on..ik vind voetbaljuist niet kapot gaan en ik wacht op introdutie van de basketbal schwalbe..mjah in dit geval hebben we erdoor verloren zogenaamd..niemand zegt dat je gewoon goed speelt als je met 1-0 voorstaat na een paar minuten en dan gewoon de nul had moeten houden tot t eind..kat in t bakkie..wie na 10 minuten voorstaat zou normaliter gewoon gewonnen hebben..tenminste psg barca en bayern ofzo gewoonlijk wel..dus jah haebben wij zullke pros??meestal een half team

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen