Eerste bod op Van Duiven te weinig: Elfrink weet minimale bedrag dat PSV wil incasseren

30 juli 2024, 17:07
Foto: © Imago

PSV is niet akkoord gegaan met het eerste bod van Manchester City (City Football Group) op Jason van Duiven. De eerste bieding was een ‘bedrag met zeven cijfers’. Rik Elfrink weet dat de Eindhovenaren minimaal drie tot 3,5 miljoen euro willen vangen voor de talentvolle spits.

Het ging in eerste instantie om een bod van iets meer dan twee miljoen euro, waarbij de nodige bonussen zaten. Van Duiven, die nog een contract van twee jaar heeft bij PSV, zou dan onder contract komen te staan bij City. Het plan was echter om de negentienjarige spits direct te stallen bij Lommel, dat eveneens onderdeel is van de City Football Group.

Artikel gaat verder onder video

LEES OOK: Manchester City legt verrassend en fors bod neer bij PSV

Bij de Eindhovenaren heeft Van Duiven geen perspectief op speeltijd, dus zou hij wel oren hebben naar een transfer. Elfrink, PSV-watcher namens het Eindhovens Dagblad, weet echter dat ‘PSV zeker nog niet akkoord is met de City Group’. Het steenrijke bedrijf zou meer moeten betalen, omdat Van Duiven een bedrag van tussen de drie en 3,5 miljoen euro moet opleveren.

Dat bedrag is volgens de journalist vanmiddag nog niet geboden. Ook zou er een andere partij geïnteresseerd zijn in Van Duiven, waardoor Manchester City dus concurrentie heeft. Eerder kwam al naar buiten dat verschillende Keuken Kampioen Divisie-clubs en Heracles Almelo gecharmeerd zijn van de negentienjarige aanvaller.

LEES OOK: ‘Na Liverpool denkt ook andere Engelse gigant aan Joey Veerman’

De negentienjarige Van Duiven speelde nog geen enkele officiële wedstrijd voor PSV. Wel kwam hij al 48 keer uit voor Jong PSV (21 doelpunten) en zat hij driemaal bij de wedstrijdselectie van PSV 1. In de tweede seizoenshelft van 2023/24 werd hij gestald bij Almere City, waarvoor hij 14 keer in actie kwam (0 goals).

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop
Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

  • KELDERKLASSEMENT

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen