Doek valt voor Wilfred Genee: 'Het is definitief over en uit'

23 juli 2024, 14:44
Foto: © Renze

Vervelend nieuws voor Wilfred Genee: met ingang van het aankomende televisieseizoen is zijn wekelijkse voetbaltalkshow Veronica Offside definitief niet meer te zien. Dat meldt televisiegoeroe Tina Nijkamp op basis van de uitzendschema's van Talpa, die zij reeds heeft mogen inzien.

In haar podcast Tina's TV Update zegt Nijkamp, voormalig programmadirecteur van SBS6, dat er 'iets heel opvallends' in de presentatie van Talpa te zien is. "Dat is dat Veronica Offside echt definitief niet doorgaat. In augustus stond het er al niet in. Genee liet toen weten nog met van alles bezig te zijn om te kijken of het toch nog door kon gaan, maar het lijkt erop dat het echt niet is gelukt."

Artikel gaat verder onder video

"Want ook in september staan op de maandag bij Veronica films in plaats van Veronica Offside", vervolgt Nijkamp. "Dat betekent dus dat het voetbaltalkshowavontuur voor Wilfred én voor Andy van der Meijde en Wesley Sneijder definitief over en uit is. Natuurlijk is er wél gewoon De Oranjezondag met Hélène Hendriks te zien, maar Veronica Offside is echt definitief voltooid verleden tijd."

Veronica Offside werd in 2022 in het leven geroepen toen Genee met zijn vaste tafelgenoten René van der Gijp en Johan Derksen vijf keer in de week Vandaag Inside ging maken. Die talkshow richt zich op een veel breder keur aan onderwerpen, waardoor er ruimte ontstond om daarnaast een nieuwe, wekelijkse voetbaltalkshow in het leven te roepen. Behalve Van der Meijde en Sneijder schoven ook voormalig bondscoach Dick Advocaat, oud-voetballers als Wim Kieft en Jan Boskamp en journalist Kees Jansma regelmatig bij Genee aan. De kijkcijfers bleven het afgelopen jaar echter behoorlijk achter. Zo werd begin april een uitzending bijvoorbeeld zelfs minder bekeken dan een herhaling van Bed & Breakfast, die tegelijkertijd op NPO1 te zien was. Het bleek een voorbode voor het einde dat door Nijkamp al eerder werd voorspeld, maar nu dus definitief is.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Vandaag Inside raakt gewenste gast van Johan Derksen kwijt

Johan Derksen heeft in zijn eerste column voor De Telegraaf onthuld dat Vandaag Inside een vaste gast is kwijtgeraakt.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

BartVanderVeen24
Link gekopieerd!
    31
    + 1
avatar

En terecht, ik vond het ook een Ajax talkshow want het viel mij op dat ze elke aflevering het voornamelijk over Ajax hadden.

kib*
Link gekopieerd!
    30
    + 1
avatar

Hallo niet Ajax van alles de schuld geven !

balletje rond
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

En ja hoor daar zijn ze weer het Ajaks bobo team.kleuters zijn het

kib*
Link gekopieerd!
    26
    + 1
avatar

En ja daar heb je weer dat lelijke grijzige mannetje dat zich origineel balletje rond noemt, hoe haal je het in je hoofd, hij dus, kan niet anders van zo'n verschijning.

El Sarcastico
Link gekopieerd!
    35
    + 1
avatar

Het geeft nog lang geduurd dat ze het van de tv haalden. Daar sta ik wel van te kijken al moet ik eigenlijk zeggen dat ik.daar van líg te kijken aangezien ik op bed lig. Al vanaf de eerste dag was al duidelijk dat dit programma met vd Meijde het niet zo redden. Heeft dus langer geduurd voordat ik wéér gelijk zou krijgen.

AJAX72
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Zo 1 programma van deze kwal van tv gehaald nu andere nog

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen