'De Ligt slikt forse tegenvaller: transfer naar Manchester United op losse schroeven’

17 juli 2024, 12:59
Foto: © Imago/realtimes

Manchester United wil vooralsnog niet voldoen aan de transfersom die Bayern München vraagt voor Matthijs de Ligt, weet Sky Deutschland-journalist Florian Plettenberg te melden. Mede daarom heeft de club van trainer Erik ten Hag de prioriteit gegeven aan de overgang van Leny Yoro, die moet overkomen van het Franse LOSC Lille.

Manchester Evening News wist vorige week naar buiten te brengen dat De Ligt zelf een akkoord heeft bereikt met Manchester United, echter moesten de clubs nog wel tot overeenstemming met elkaar komen over de transfersom. Momenteel lopen de onderhandelingen op dat gebied echter allerminst soepel.

Artikel gaat verder onder video

Bayern München verlangt naar verluidt een transfersom van vijftig miljoen euro plus bonussen voor de Nederlandse centrale verdediger, een bedrag dat Manchester United op dit moment niet bereid is om te betalen. Daarom is er door The Red Devils nog geen definitief bod uitgebracht bij Der Rekordmeister.

Dit alles heeft ertoe geleid dat Manchester United nu de voorkeur geeft aan de transfer van Yoro. De Franse verdediger is op weg naar het Verenigd Koninkrijk voor de medische keuring en om een persoonlijk akkoord te bereiken met de Engelse grootmacht. Het is de bedoeling dat de achttienjarige verdediger een contract tot medio 2029 gaat tekenen bij Manchester United met de optie voor nog een seizoen.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Derksen: 'Dit is te gek voor woorden. Wat voor indruk krijgt de wereld van ons land?'

Johan Derksen vraagt zich af: "Wat voor indruk krijgt de wereld van ons land, met dit soort beelden?"

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

vleermuis
Link gekopieerd!
    19
    + 1
avatar

hehe, ik ben er weer ik hou nog steeds van voetbal..t bestuur van bayern snapt dat je met mathijs de ligt de champions league kan winnen en niet naar een conference league club moet laten gaan..veel plezier met deutsch sprechen junge

Lorenzo Chiquita
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

Jammer, op 1 of andere manier, kleeft er toch wel iets ingewikkelds aan vd Ligt, telkens weer, eigen goals, reservespeler, blessures, verre van ideaal met een heel fors prijskaartje. Je zou hem het beste gunnen.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen