Brann - Go Ahead Eagles op tv: hoe laat en op welke manier te kijken?

1 augustus 2024, 18:50   Bijgewerkt: 1 augustus 2024, 18:56
Foto: © Imago

Go Ahead Eagles hoopt zich donderdagavond te kwalificeren voor de derde voorronde van de Conference League. De ploeg uit Deventer speelt opnieuw tegen SK Brann uit Noorwegen, na het 0-0 gelijkspel van vorige week. De wedstrijd wordt uitgezonden op tv, maar hoe laat en op welke zender?

Hoe laat begint SK Brann - Go Ahead Eagles?

De wedstrijd tussen Go Ahead Eagles en SK Brann begint om 19.00 uur in het Brann Stadion in Bergen. De IJslandse scheidsrechter Ívar Orri Kristjánssonmoet de wedstrijd in goede banen zien te leiden.

Op welke tv-zender is SK Brann - Go Ahead Eagles te zien?

Artikel gaat verder onder video

Het duel tussen Go Ahead Eagles en SK Brann is op tv te zien op de zender Ziggo Sport. De voorbeschouwing begint om 18.40 uur. De aftrap is om 19.00 uur.

Ziggo Sport heeft met ingang van dit seizoen de uitzendrechten van alle drie de Europese toernooien, dus de Champions League, de Europa League én de Conference League, weten te verwerven. Wie een abonnement op Ziggo heeft, kan 'gewoon' afstemmen op kanaal 14 om de wedstrijd tussen Go Ahead Eagles en SK Brann te bekijken.

Hoe zit het met mensen die geen Ziggo-abonnement hebben?

Wie televisie kijkt via een andere aanbieder, zoals bijvoorbeeld KPN of Odido, kan gratis een account aanmaken op de website van Ziggo om de wedstrijd bijvoorbeeld via de Ziggo GO-app te kunnen zien. In dit artikel leggen we uitgebreid uit hoe het aanmaken van het account precies in zijn werk gaat en welke keuzes je daarbij hebt. Omdat sommigen problemen kenden met het registreren en inloggen, werd de heenwedstrijd vorige week live uitgezonden op YouTube door Ziggo Sport. Of dat donderdag weer gaat gebeuren, is nog niet bekend.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen