‘Borussia Dortmund laat gesprekken met PSV lopen, transfertarget te duur bevonden’

22 juli 2024, 19:42
Foto: © Imago

De transfer van Jerdy Schouten naar Borussia Dortmund is voorlopig van tafel, zo weet het Duitse Sky. De Champions League-finalist struikelt over de vraagprijs die PSV hanteert voor de middenvelder.

Halverwege juni kwam naar buiten dat Borussia Dortmund Jerdy Schouten op het lijstje heeft staan als mogelijke versterking voor het middenveld. De PSV’er zou daarbij wel tweede keuze zijn achter Pascal Groß. Inmiddels heeft de nummer vijf van het afgelopen Bundesliga-seizoen de interesse voor de Oranje-international laten varen.

Artikel gaat verder onder video

Volgens het Duitse Sky is nieuwe trainer Nuri Sahin wel nog altijd erg onder de indruk van de Nederlander, maar lijkt het erop dat een transfer er niet van gaat komen. Er is de afgelopen periode wel contact geweest over een overstap van de middenvelder, maar hij blijkt te duur voor Die Borussen. PSV zou een bedrag van minstens dertig miljoen euro voor Schouten verlangen.

Schouten maakte afgelopen zomer de overstap van Bologna naar PSV en ontpopte zich direct tot een onmisbare schakel in het elftal van Peter Bosz. De keuzeheer ging er stiekem al een beetje vanuit dat Schouten, die nog tot medio 2029 vastligt, langer in Eindhoven zou blijven. “Ik denk dat maar heel weinig clubs kunnen betalen wat wij voor Jerdy zouden willen hebben, als er echt interesse is”, liet Bosz zich ruim een week geleden optekenen door het Eindhovens Dagblad.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 ‘Arne Slot raakt gecharmeerd en dwarsboomt transferplannen PSV’

Liverpool-trainer Arne Slot wil een van zijn spelers graag in de voorbereiding in actie zien en dus nog niet naar PSV sturen.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Goku
Link gekopieerd!
    19
    + 1
avatar

klasse gedaan PSV, voet bij stuk gehouden

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen