Bizar: nieuwe beelden tonen handsbal van Saka voorafgaand aan strafschop Engeland

10 juli 2024, 23:57

Scheidsrechter Felix Zwayer is bij veel voetbalvolgers de gebeten hond na de wedstrijd tussen Nederland en Engeland (1-2). De kritiek gaat onder meer over de dubieuze penalty die Zwayer in de eerste helft toekende aan de Engelsen, na een vermeende overtreding van Denzel Dumfries op Harry Kane. Nieuwe beelden tonen aan dat de aanval van Engeland in aanloop naar de strafschop reeds had moeten worden afgefloten door Zwayer.

De strafschop die Zwayer in de eerste helft toekende kwam tot stand na contact tussen Dumfries en Kane. Dumfries en Kane raakten elkaar, nadat de Engelse spits zijn schot al had afgelost. Voorafgaand aan het contactmoment tussen beiden, ging een individuele actie van Saka.

Uit beelden die na de wedstrijd massaal verspreid worden op social media blijkt dat Saka de bal daarbij met de hand beroerde, waardoor Zwayer de aanval van de Engelsen mogelijk al eerder afgefloten had moeten worden.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl