'Mazraoui mag na twee jaar vertrekken, Bayern verlangt forse transfersom voor oud-Ajacied'

19 juli 2024, 17:54
Foto: © Imago

Noussair Mazraoui mag na twee seizoenen vertrekken bij Bayern München, zo meldt Sky Deutschland. De 26-jarige verdediger kwam in de zomer van 2022 transfervrij over van Ajax, maar zou Der Rekordmeister nu een transfersom van tientallen miljoenen euro's op moeten leveren.

Mazraoui begon het afgelopen seizoen nog als bassisspeler in München, maar mede door blessures en deelname aan de Afrika Cup met de nationale ploeg van Marokko kwam hij in de tweede seizoenshelft een stuk minder aan spelen toe. Bovendien trok Bayern in de winterstop met Sacha Boey, die overkwam van Galatasaray, een extra optie voor de rechtsbackpositie aan.

Artikel gaat verder onder video

Tel daarbij op dat Josip Stanisic, die zowel in het centrum van de defensie als op de backposities uit de voeten kan, deze zomer terugkeert van een verhuur aan landskampioen Bayer Leverkusen én dat Bayern ook Joshua Kimmich (voorlopig) nog onder contract heeft staan, en het is duidelijk dat Mazraoui bijzonder veel concurrentie zal gaan ondervinden als hij komend seizoen in München zou blijven.

Bayern is inmiddels dan ook bezig 'de markt te verkennen' in de hoop Mazraoui deze zomer te slijten. De Marokkaans international moet echter wel een fors bedrag opbrengen: volgens Sky-journalist Florian Plettenberg bedraagt de vraagprijs zo'n 30 miljoen euro. Meerdere clubs hebben volgens de transferspecialist al geïnformeerd naar Mazraoui, maar van concrete belangstelling zou momenteel geen sprake zijn.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 ‘Niet PSV, maar Feyenoord is beste stap voor Memphis Depay’

Hans Kraay junior hoopt op een terugkeer van Memphis Depay in de Eredivisie, maar dan bij Feyenoord.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen