'Atlético Madrid klopt aan in Eindhoven voor PSV-sterkhouder'

8 juli 2024, 16:18   Bijgewerkt: 8 juli 2024, 16:24
Foto: © Imago

Atlético Madrid jaagt op de handtekening van Walter Benítez, zo weet transferexpert Fabrizio Romano. De Argentijnse doelman heeft nog een contract voor een seizoen in Eindhoven en zou in Madrid een langdurige verbintenis kunnen tekenen.

Benítez maakte in de zomer van 2022 de overstap van OGC Nice naar PSV. Daar groeide hij uit tot een belangrijke kracht. In 88 duels voor de Eindhovenaren moest hij tot dusver 88 tegentreffers incasseren. In 33 wedstrijden wist hij zijn doel leeg te houden.

Artikel gaat verder onder video

Volgens Romano ziet Atlético Madrid in Benítez de ideale nieuwe doelman. Op dit moment zijn er gesprekken gaande om tot een akkoord over een overstap te komen. In Madrid ligt er een contract voor een langere periode klaar voor de Argentijn.

Of PSV nog veel aan de sluitpost kan overhouden, is niet duidelijk. Benítez heeft namelijk nog maar een contract voor een seizoen in het Philips Stadion. Overigens gaf hij in mei nog aan dat hij ook komend seizoen nog in Eindhoven wil spelen. Of die uitspraak ook uit gaat komen, zal nog moeten blijken.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Sergio Ramos zorgde na wedstrijd tegen PSV voor prachtig moment in kleedkamer

Óliver Torres doet een boekje open over ploeggenoot Sergio Ramos en diens gedrag na een nederlaag tegen PSV.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Copa
Link gekopieerd!
    20
    + 1
avatar

Daar te warm, hier te nat Psv draait goed onder Bosz, maar als belangrijke spelers vertrekken en Stewart alleen redelijke spelers (uit Nederland) koopt dan kan het lastig worden in de ere divisie. Met deze selectie was het al niet veel in de CL, volgend jaar nog minder. Gelet op zijn leeftijd zou ik voor geld kiezen

Klantenservice
Link gekopieerd!
    22
    + 1
avatar

Had PSV afgelopen seizoen niet overwintering un de CL gehaald? De groepsfase CL overleven is voor een Nederlandse ploeg een prima prestatie. Dat er wellicht meer in had gezeten kan, maar zou in mijn ogen de prestatie niet minder hoeven maken. Verder eens dat er nog geen basiskrachten zijn gehaald, maar anderzijds zijn die ook nog niet verkocht. Dus dan is het niet zo gek dat er momenten vooral voor de toekomst en breedte is gehaald. Ben heel benieuwd hoe sterkt ze komend seizoen zijn.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen