‘Atlético Madrid identificeert alternatief voor Hancko, maar blijft geïnteresseerd in Feyenoorder’

16 juli 2024, 12:24
Foto: © Imago/realtimes

Atlético Madrid onderzoekt de mogelijkheden om Aymeric Laporte naar de club te halen. Mocht de kersverse Europees kampioen daadwerkelijk naar de Spaanse hoofdstad komen, kan dat slecht nieuws betekenen voor Dávid Hancko.

Atlético maakt al langer jacht op Feyenoord-verdediger Hancko, maar weet vooralsnog niet aan de vraagprijs van de Rotterdammers te voldoen. De Madrilenen zouden een bedrag van 25 miljoen euro voor hem overhebben, terwijl de bekerwinnaar minstens 35 miljoen euro voor hem verlangt. Inmiddels heeft Diego Simeone besloten ook de andere opties te bekijken, waarbij hij is uitgekomen bij Laporte, zo vertelt Matteo Moretto van Relevo in een stream op Twitch.

Artikel gaat verder onder video

Laporte stond tussen 2018 en 2023 onder contract bij Manchester City, maar maakte in de zomer van vorig jaar de overstap naar het Saoedische Al-Nassr. Daar kwam hij 39 duels in actie, waarin hij vier keer scoorde en een assist gaf. Op het afgelopen EK, waar hij zich met Spanje tot kampioen kroonde, liet de centrale verdediger een goede indruk achter, waarmee hij de clubleiding van Atlético Madrid heeft overtuigd van zijn kunnen.

De interesse in de Spaanse verdediger betekent niet dat Atlético Madrid de interesse in Hancko laat varen. De nummer vier van het afgelopen seizoen in Spanje zal namelijk voor beide spelers proberen ze naar Madrid te halen, maar uiteindelijk zal slechts één van hen de overstap kunnen maken. Gezien de moeizame onderhandelingen tussen Feyenoord en Atlético Madrid is de kans dus aanwezig dat de Slowaak voorlopig in De Kuip blijft.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 ‘Niet PSV, maar Feyenoord is beste stap voor Memphis Depay’

Hans Kraay junior hoopt op een terugkeer van Memphis Depay in de Eredivisie, maar dan bij Feyenoord.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

SoWhat13
Link gekopieerd!
    21
    + 1
avatar

Zou zeker geen straf zijn mocht Hancko langer bij Feyenoord blijven. Die Spaanse clubs willen altijd voor een dubbeltje op de eerste rang zitten als het om kopen gaat, en heel vaak op afbetalen. Echter zodra ze gaan verkopen is het in eens de hoofdprijs.

Copa
Link gekopieerd!
    17
    + 1
avatar

Balen voor deze jongen, al zal hij dat natuurlijk nooit zeggen. Meer iets in de trant van: het is gen straf, bla bla bka. Iedere speler in Nederland wil graag naar het buitenland, laat dat duidelijk zijn. Meer verdienen, je ontwikkelen en spelen tegen veel betere tegenstanders. Voor Feyenoord is het goed en slecht. Goede speler en geen transferopbrengst Kloes is misschien te hoog in de boom gaat zitten

Goku
Link gekopieerd!
    21
    + 1
avatar

Tuurlijk wil die naar een grote club, heeft alleen met zijn volle verstand een contract getekend tot 2028, toen erg weinig interesse was. Daarnaast speelt die gewoon CL en als die zich laat zien komen de clubs vanzelf. Feyenoord moet gewoon deze instelling houden en als Madrid op het laatste moment komt 10 mil erboven op gooien.

Klantenservice
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

Ik denk dat ten Kloese precies op de goede tak zit 😜

FCJel
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

Tja, Laporte moet 30 kosten en zal amper restwaarde hebben door zijn leeftijd. Ben benieuwd wat ze gaan doen.

Rechtsbekaf
Link gekopieerd!
    21
    + 1
avatar

De transferperiode is nog lang namelijk tot 30 augustus en in sommige landen zelfs tot half september. Hancko heeft zich niet alleen de laatste jaren bij Feyenoord bewezen, maar zeker op de EK 2024. Die gaat verkocht worden voor de prijs die te Kloese er voor wil hebben, wellicht meer.

jurgen😎
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

En dan komt er ineens een engels club een chelsea everton of arsenal en die zegt 35 ? prima ! zodra die in een premier league club shirtje loopt stijgt zn waarde toch wel.

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    17
    + 1
avatar

Weer zo'n als als verhaal over hancko . Het is allemaal niet zo moeolijk . Komt er een club die een goed bod neerlegt voor Feyenoord is hij weg . Anders blijft hij lekker . Atletico is ook niet de enige club in de wereld . Hebben ze liever laporte lekker doen dan

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen