'Hancko wil nog steeds naar Atlético, gat van tien miljoen euro tussen vraagprijs Feyenoord en laatste bod'

20 juli 2024, 10:01
Foto: © Imago/realtimes

Dávid Hancko staat nog altijd open voor een transfer naar Atlético Madrid, schrijft de Italiaanse transferjournlist Matteo Moretto in zijn column voor Football España. Tussen het laatste aanbod van de Rojiblancos en de vraagprijs die Feyenoord hanteert voor de Slowaak, gaapt echter nog altijd een gat van tien miljoen euro.

Hancko was de afgelopen weken actief op het Europees Kampioenschap in Duitsland, waarin hij met Slowakije in de achtste finale na verlenging moest buigen voor de uiteindelijke verliezend finalist Engeland. Inmiddels heeft de 26-jarige stopper zich weer gemeld in Rotterdam-Zuid, om zich onder de nieuwe hoofdtrainer Brian Priske voor te bereiden op het nieuwe seizoen.

Artikel gaat verder onder video

Atlético ziet Hancko echter nog altijd graag naar Madrid komen, maar van een akkoord met Feyenoord is nog lang geen sprake, schrijft Moretto. "Ik kan onthullen dat ze ver uit elkaar liggen. Ze zijn nog steeds in onderhandeling, maar er is een groot gat. Feyenoord vraagt 35 miljoen euro, maar Atlético wil niet zover gaan. Hun laatste bod ligt tien miljoen euro lager", schrijft de journalist.

"Hancko stond open voor Atlético en dat is nog altijd het geval", vervolgt Moretto. "Maar hij heeft geen haast, hij traint nu weer bij Feyenoord en wacht af. Hij weet dat er nog geen bod is gedaan dat Feyenoord acceptabel vindt." Ondertussen kijken de Madrilenen ook naar andere opties: Moretto bevestigt dat onder meer Spaans international Aymeric Laporte, die Manchester City vorig jaar verruilde voor het Saudische Al-Nassr, op de shortlist staat.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 ‘Niet PSV, maar Feyenoord is beste stap voor Memphis Depay’

Hans Kraay junior hoopt op een terugkeer van Memphis Depay in de Eredivisie, maar dan bij Feyenoord.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    22
    + 1
avatar

Ach ja weer een journalist en fc update die dit weer nieuws vindt. Er is sinds het laatste 'artikel' (gisteren ) niks veranderd . Tuurlijk wil hancko naar een topclub . Maar hij wil niet percé weg zoals men hier zegt . Als er idd een gat is van 10 mil zou feyenoord wel gek zijn om hem voor 10 mil minder te laten gaan. Atletico moet over de brug komen met een bedrag wat dichter in de buurt komt.

Klantenservice
Link gekopieerd!
    25
    + 1
avatar

@beukemap we zijn hier toch niet om elkaar op taal- en spelfouten te wijzen? Niet nodig.

Klantenservice
Link gekopieerd!
    15
    + 1
avatar

Volgens mij wandel jij met jouw reacties onder dit artikel door hetzelfde straatje als dat jij beschrijft. Iets met een pot en een ketel, waardoor je in een cirkel blijft zitten. Zonde man.

Goku
Link gekopieerd!
    21
    + 1
avatar

Ik zie nergens dat hij weg wil, hij staat er voor open. Als hij echt weg wil krijgen we Ronald en Frank de Boer situatie toen bij Ajax Vanaf nu zal er elke dag wel ern artikel over Hancko komen

Klantenservice
Link gekopieerd!
    28
    + 1
avatar

De kop: 'Hancko wil nog steeds naar Atletico'. Het artikel: 'Hancko stond open voor Atletico en dat is nog altijd het geval. Maar hij heeft geen haast'. Open staan voor en weg willen is natuurlijk een verschil.

jurgen😎
Link gekopieerd!
    21
    + 1
avatar

En nog iets BRIESJUH Hendriks er is een verschil dat een speler weg wil om een mooie transfer te maken naar een sterkere competitie grotere club en een speler die weg wilt omdat het team shit is het beleid shit is en ze geen ene kans hebben op een prijs. BRIESJUH kneusje HENDRIKS

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen