AS Roma heeft slecht nieuws voor Rick Karsdorp

5 juli 2024, 11:42
Foto: © Imago

Rick Karsdorp vertrekt deze zomer transfervrij bij AS Roma, zo weet het Algemeen Dagblad. De verdediger beschikt nog over een contract tot medio 2025, maar mag dus weg bij de club uit de Italiaanse hoofdstad.

Karsdorp maakte in de zomer van 2017 voor een bedrag van 16 miljoen euro de overstap van Feyenoord naar AS Roma, dat hem in 2019/20 voor een seizoen verhuurde aan de Rotterdammers. De afgelopen jaren kon hij onder de ontslagen José Mourinho en diens opvolger Daniele de Rossi met regelmaat rekenen op speeltijd, maar hij mag toch vertrekken.

Artikel gaat verder onder video

De afgelopen drie jaar heeft hij met zijn club in Europees verband drie keer tegenover zijn oude werkgever Feyenoord gestaan en wist hij drie keer aan het langste eind te trekken. Karsdorp speelde in totaal 157 wedstrijden voor de Romeinen. Hierin scoorde hij één keer en leverde hij zestien assists af.

Waar Karsdorp na de zomer zijn wedstrijden speelt, is nog niet duidelijk. Volgens het AD geniet de rechtsback interesse van clubs uit verschillende landen, waarvan een aantal al heeft geïnformeerd. Toch zal de drievoudig international rustig de tijd nemen voordat hij een keuze maakt over zijn volgende club.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Voormalig PSV-publiekslieveling duikt op in shirt van Feyenoord

Een opvallende verschijning in de live-uitzending van de EK-talkshow van Broederliefde.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

dilima1966
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

Nou ajax probeer Rick Karsdorp binnen te halen beter dan de verdedigers die er nu is

jurgen😎
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

Kan maar zou me verbazen zou wel een aanwinst zijn in elke nederlandse club ik denk dat ie op een andere club in het buitenland zit te wachten.

dilima1966
Link gekopieerd!
    7
    + 1
avatar

Dat denk ik ook die kan prima mee en je weet wat je er aan heb

LCA
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

Heeft ooit net als deVrij op de lijstjes van Ajax gestaan als ik mij niet vergis. Is behoorlijk blessure gevoelig en eist behoorlijk wat salaris. Blijft of in Italië of gaat naar de Turkse of Spaanse competitie, daar hebben ze goede belastingtarieven voor grootverdieners.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen