Analisten van BBC zijn stomverbaasd als Joep Schreuder plots de uitzending overneemt

14 juli 2024, 23:38
Foto: © BBC

Een opvallend moment in de nabeschouwing van de BBC op de EK-finale. Tijdens een interview met bondscoach Gareth Southgate werd plots geschakeld naar een interview dat de Nederlandse journalist Joep Schreuder hield met Álvaro Morata.

Presentator Gary Lineker kondigde het interview met Southgate nietsvermoedend aan. De bondscoach zei: “We hebben tot het eind van de finale gestreden. Ik denk dat vandaag…”

Vervolgens kwam plots Schreuder in beeld, die een interview hield met Morata. De Nederlandse journalist stelde in het Spaans een vraag aan Morata. Die vraag was kort te horen, totdat de BBC doorkreeg dat er iets verkeerd ging en er werd teruggeschakeld naar de studio. Het interview dat Schreuder hield met Morata, was overigens wel te zien in de uitzending van de NOS.

Artikel gaat verder onder video

Het was duidelijk dat de tafelgasten – presentator Gary Lineker en analisten Rio Ferdinand, Juan Mata en Micah Richards – niet doorhadden dat ze in beeld waren. Ze waren met elkaar in gesprek, toen Lineker ineens opkeek. “Oh, we zijn in beeld! We waren even aan het kletsen. Dat was een kort interview, haha. We hadden een klein probleempje.”

Niet veel later werd het interview met Southgate alsnog getoond. Daarin zei de bondscoach dat zijn ploeg er niet goed genoeg in slaagde om de bal in de ploeg houden. “We konden niet onder de druk van Spanje uit voetballen. Daardoor hadden zij meer controle over de wedstrijd en konden ze ons in bedwang houden. Ik vond Spanje de beste ploeg dit EK en ze verdienen de winst.”

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Jeroen Grueter maakt pijnlijke fout als 17-jarige dochter van Spaanse koning in beeld komt

Een opmerkelijk moment als de dochter van de Spaanse koning in beeld komt tijdens de EK-finale.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen