Alex Kroes is duidelijk en zet met Ajax streep door komst van 27-jarige verdediger

4 juli 2024, 09:28
Foto: © Imago

Philippe Sandler speelt komend seizoen in ieder geval niet in het shirt van Ajax, zo schrijft Ajax-watcher Tim van Duijn van Voetbal International op X. Volgens de journalist was de verdediger van competitiegenoot NEC wel in beeld, maar nu niet meer. Ajax lijkt zich te richten op het vastleggen van centrumverdediger Daniele Rugani.

Volgens Voetbal International was de bedoeling van Ajax om spoedig voor stabiliteit te zorgen in de achterhoede. Dat zou het makkelijkst gaan met Nederlandse spelers, die ook op de hoogte zijn van de manier van voetballen van Ajax. Daarom is de naam van NEC-verdediger Sandler ook gevallen in Amsterdam. De verdediger maakte een goed seizoen door bij de Nijmegenaren, maar van concrete interesse is geen sprake geweest. Dat zal komende zomer ook niet gaan gebeuren.

Artikel gaat verder onder video

"Sandler is geen optie meer voor Ajax. Dat was hij wel", maakt VI-journalist Van Duijn duidelijk aan nieuwsgierige Ajax-supporters op X. Ajax lijkt zich niet langer te richten op een Nederlandse centrale verdediger, maar op een Italiaan. Woensdag werd volgens diezelfde Van Duijn, na berichtgeving in enkele Italiaanse media, duidelijk dat Ajax Juventus-verdediger Rugani op de korrel heeft om naar de Johan Cruijff ArenA te komen.

Een probleem voor Ajax is dat het moet betalen voor Rugani, aangezien de ervaren centrumverdediger nog onder contract straat in Turijn. Ondanks dat Juventus wil meewerken aan een vertrek, heeft Ajax eigenlijk meer geld nodig om zaken te doen met de Oude Dame.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Farioli scoort punten op tweede werkdag bij Ajax: ‘Laat gelijk zien hoe hij er in staat’

Terwijl het EK in volle gang is, bereidt Ajax zich al voor op het nieuwe seizoen.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Goku
Link gekopieerd!
    16
    + 1
avatar

Financiële malaise, is een terugkomende dingetje. Zou je eerst niet een aantal spelers gaan verkopen, maakt het aantrekken van andere spelers een stukkie makkelijke

GabrielleX01
Link gekopieerd!
    22
    + 1
avatar

Tis juist goed dat Ajax dit doet. Als Ajax gaat wachten tot er geld is en dan eens gaat inversteren, krijg je weer dat je bij het begin van de competitie dan geen elftal hebt en dat sommige er net zitten. Tuurlijk, ze moeten eerst verkopen maar ze moeten ook nu al bezig zijn met spelers op het oog hebben scouten en informeren ipv dat je daarmee gaat wachten

Link gekopieerd!
    23
    + 1
avatar

Denk je nu werkelijk dat er ook maar een club is die zijn financiële situatie naar buiten brengt als men een transfer wil maken met een club of speler. Je gaat toch niet zeggen we hebben miljoenen dus vraag maar wat je wil hebben voor een speler, want we hebben genoeg om te besteden

Storm
Link gekopieerd!
    24
    + 1
avatar

Goku de Rotterdammer weet alles van Ajax en is daarom bij uitstek de geschikte persoon om de club van advies te voorzien. Je gaat bijna denken dat hij serieus over Ajax inzit.

Goku
Link gekopieerd!
    14
    + 1
avatar

GabrielleX01, Volgens mij beginnen jullie over 2 weken voor de EL (25 juli)

Goku
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Storm, 🥱

balletje rond
Link gekopieerd!
    11
    + 1
avatar

Stormpje je bent en blijft een een giga zwartkijker en dwaas Denk je nou echt dat Feyenoorders wakker liggen van Ajax Want je hebt echt niet de ballenverstand van voetbal Alles wat Ajax doet is super de rest is brandhout, dat hebben we gezien afgelopen seizoen en ik ben geen Feyenoorder maar van en voor 013 koekenbakker

Storm
Link gekopieerd!
    5
    + 1
avatar

Oh 013. Past idd bij je welgemanierde manier van reageren. Doei.

Dhr. Reuring
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Wat is 013?

jurgen😎
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

En ja hoor Weer zet iemand voor de zoveelste keer BRIESJUH HENDRIKS op zn plek . Je snapt voetbal niet je zal voetbal nooit snappen nooit niet.

KROTJE
Link gekopieerd!
    14
    + 1
avatar

@balletje lek, "Want je hebt echt niet de ballenverstand van voetbal" Ik vind het altijd 'eng' als iemand dit van een ander persoon vindt. "Alles wat Ajax doet is super de rest is brandhout," Is niet waar, wel is :"Alles wat Ajax deed is super de rest was destijds brandhout," Behalve PSV. Toch ? Afgelopen 2 seizoenen was Ajax inderdaad FC Knudde, maar niet doordat de AFC Ajax ineens poep is of iets dergelijks, maar voor de zoveelste keer: door Schreuder, dan door Mislintat en Stein en Heitinga en Maduro. Schip deed nog zijn best en werd 5e. Maar goed Ajax zal wederkomen en met 013 een krachtmeting aangaan. Ik kan niet wachten.

gtsb
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Krotje rob de huichelaar . Balletje rond heeft gewoon gelijk . Zullen we fff duiken in het archief . Kijken naar reacties van jou ,beukemap en storm hier !?. Jij hebt zo vaak gezegd tegen iemand met een andere mening dat ze geen voetbalverstand hebben . En dan neem jij iemand de maat !. Komt bij dat jij met al je lange verhalen altijd fout zat de laatste jaren Steeds bij een nieuw gezicht bij ajax loopt en liep te schreeuwen dat wij allemaal mis zitten en zaten . Terwijl wij van schreuder tot em met mislintat ,v praag etcetc gelijk hadden . Dus ik zou niet zo stoer doen ,het stast je niet loser. Het waterloo van je accountjes is inzicht (zie ook kc).

gtsb
Link gekopieerd!
    10
    + 1
avatar

Sandler moet je sowieso niet halen . Veelste blessuregevoelig

Goku
Link gekopieerd!
    14
    + 1
avatar

[email protected], dat begrijp ik, maar het meeste kun je opvragen ( beursgenoteerd)

KROTJE
Link gekopieerd!
    14
    + 1
avatar

Ik heb bij Sandler ook mijn twijfels door wat ik van hem gezien had.

CG
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

Verkoop nu maar eerst de zes allerslechtste spelers waardoor er eerst een beter overzicht door ontstaat. Twee wél zéér goede topspelers ervoor terughalen blijft topprioriteit. Verder niks anders !!!

Brigges
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Blijkbaar zijn alleen buitenlanders nu nog goed genoeg voor Ajax. Het wordt volgend seizoen gewoon weer niks en deze trainer maakt het ook niet lang, als hij geluk heeft tot einde seizoen.

WMO72
Link gekopieerd!
    7
    + 1
avatar

Klopt helemaal mee eens Ajax heeft zo geen stadion meer ze kunnen de huur niet meer betalen voor de Arena komt dat Ajax ieder jaar alleen maar dure spelers en nu is het geld op eigen schuld dikke bult

WMO72
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Misschien kan hy geld aan de kant zetten huur Arena

WMO72
Link gekopieerd!
    4
    + 1
avatar

Arena slopen en huizen bouwen klaar

Laurens1
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

Broer van Adam, wat aan de oude kant ook. Misschien iets voor in Rotterdam hoeven ze niet alleen maar te huren en echt bouwen aan de toekomst!

KingJacobus.
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Gaan we niet doen. Kans al gehad.

WMO72
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Arena gewoon slopen Ajax heeft zyn kans gehad geen geld voor de huur Arena lekker plat gooien

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen