‘Ajax ziet alternatief voor Rosario en mikt op transfervrije Barça-middenvelder’

26 juli 2024, 10:19
Foto: © Imago

Ajax heeft interesse in Sergi Roberto, zo weet het doorgaans betrouwbare Transferwatch.nl. De inmiddels clubloze middenvelder annex rechtsback speelde zijn hele carrière voor FC Barcelona, maar liep daar deze zomer uit zijn contract.

Afgelopen voetbaljaargang was Roberto aanvoerder van Barça, waarvoor hij 24 duels speelde in alle competities. Daarin was hij drie keer trefzeker en leverde hij drie assists. Uiteindelijk koos de club ervoor het contract van de routinier niet te verlengen, waardoor hij nu transfervrij mag vertrekken.

Artikel gaat verder onder video

Volgens het medium ziet Ajax in de Spanjaard een buitenkansje. Voor zijn positie is ook Pablo Rosario van OGC Nice in beeld, maar door de multifunctionaliteit van Roberto zou ook hij een goede optie zijn voor de ploeg van Francesco Farioli.

Overigens hebben de Amsterdammers te maken met flinke concurrentie in de strijd om de transfervrije Spanjaard. Onder meer West Ham United en Aston Villa, clubs die er financieel een stuk beter voorstaan dan Ajax, zouden Roberto graag inlijven. De clubleiding van de Amsterdammers zou wel al een gesprek hebben gevoerd met de middenvelder, waarbij hem een sportief beeld is geschetst. Toch zal er eerst verkocht moeten worden voor hij vastgelegd zou kunnen worden.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Speler van Ajax verbijt zich: 'Hij zit vol frustratie, waar ben ik in beland?'

Een speler van Ajax zat ‘vol frustratie’ op de tribune bij Ajax – FK Vojvodina, vermoedt Ronald de Boer.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

balletje rond
Link gekopieerd!
    11
    + 1
avatar

Opnieuw een lul verhaal doe toch eens normaal man.Wie wil er nou in dat wespennest voetballen bij al die klunzen

kib*
Link gekopieerd!
    26
    + 1
avatar

Dit is nou het bewijs van, een typische vorm is van ongecontroleerde h a a t naar Ajax toe. En maar klagen dat Ajacieden arrogant zijn, met als eerste haat uitdragen en nog meer van die onder de gordel aantijgingen doen. Dit balletje rond is zwaar gefrustreerd te zien aan zijn opmerkingen. Walgelijk figuur. Ik zal je tevreden maken balletje, van mij hoeft Roberto niet naar Ajax toe komen, want ik vond hem de minste van de selectie waarin hij speelde destijds.

ERIMIR
Link gekopieerd!
    28
    + 1
avatar

Ik zou wel willen weten wat hij met wespennest bedoelt. Volgens mij gebeuren er bij Ajax op dit moment geen gekke dingen zoals onverantwoorde transfers oid. En klunzen zijn de voetballers al helemaal niet. Als je zulke uitspraken doet, moet je het wel kunnen onderbouwen.

kib*
Link gekopieerd!
    14
    + 1
avatar

@Erimir, ik zal je besparen wat deze gast altijd van die beledigende opmerkingen op Ajax spuugt. Lees zijn reacties maar als een artikel over Ajax gaat. Dit balletje 'beweert' dat hij een supporter van 013 is, nou dan is hij tot nu toe de enige 013-supporter die een abonnement op haatdragende reacties naar Ajax heeft. Ik weet bijna zeker dat hij liegt dat hij barst een 013 supporter te zijn. Hij is een echte koekwaus.

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    8
    + 1
avatar

Erimir ik zou een de reactie van krktje/beuke doornemen daarbij valt alles van andere accounts hier in het niet. Je bent nog nieuw maar je gaat vanzelf merken wie hier de grootste huichelaar is . Als er hier iemand met h a a t is dan is het krotje wel . Veel succes met het uitvinden er van

ERIMIR
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

Gtsb. Dank voor je advies. Ik probeer altijd om onbevooroordeeld op een artikel te reageren en geef daar mijn mening over wat ik ervan vind. Daar kunnen anderen er mee eens zijn of niet. Soms reageer ik ook op reacties van anderen als ik vind dat er boude uitspraken worden gedaan zonder nadere onderbouwing, zoals hier het geval is en doe dat met respect. We hebben denk ik allemaal ons eigen favoriete club, dat moet kunnen. Daar moeten elkaar zo veel mogelijk in vrijlaten.

jurgen😎
Link gekopieerd!
    22
    + 1
avatar

Sergi roberto gaat echt niet naar Ajax die gaat naar een andere club in Spanje italie of Engeland. Denk dat dit verhaal echt dik dik dik aangesmeerd is.

CG
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

Ik denk ook dat het niet doorgaat. Hij komt echt niet naar Ajax als elders meer te halen is !!!

Goku
Link gekopieerd!
    17
    + 1
avatar

Je denkt toch niet dat zo voetballer in Nederland komt voetballen voor een miljoen of anderhalf....

Jesus krijst
Link gekopieerd!
    8
    + 1
avatar

De meesten dromen zijn bedrog

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen