Ajax - Vojvodina op tv: hoe laat begint het en hoe is de wedstrijd te zien zonder Ziggo-abonnement?

25 juli 2024, 19:30   Bijgewerkt: 25 juli 2024, 21:01
Foto: © Imago/realtimes

Ajax trapt komende donderdag (25 juli) het tweeluik met FK Vojvodina in de tweede voorronde van de Europa League af met een thuiswedstrijd in de eigenJohan Cruijff ArenA. De wedstrijd wordt live uitgezonden door Ziggo Sport, maar hoe laat begint het? En: hoe is de Ajax - Vojvodina te bekijken als je geen klant van Ziggo bent?

Hoe laat begint Ajax - FK Vojvodina?

De aftrap van de heenwedstrijd wordt verricht om 20.30 uur. De UEFA heeft de Spanjaard César Soto Grado aangesteld als scheidsrechter bij het voorrondeduel.

Op welke zender is Ajax - FK Vojvodina te zien?

De wedstrijd tussen Ajax en FK Vojvodina is te zien op Ziggo Sport. De kabelexploitant heeft met ingang van dit seizoen de uitzendrechten van alle drie de Europese toernooien, dus de Champions League, de Europa League én de Conference League, weten te verwerven. Wie een abonnement op Ziggo heeft, kan 'gewoon' afstemmen op kanaal 14 om de wedstrijd tussen Ajax en FK Vojvodina te bekijken. Ook is de wedstrijd live te zien op YouTube.

Hoe zit het met mensen die geen Ziggo-abonnement hebben?

Artikel gaat verder onder video

Wie televisie kijkt via een andere aanbieder, zoals bijvoorbeeld KPN of Odido, kan gratis een account aanmaken op de website van Ziggo om de wedstrijd bijvoorbeeld via de Ziggo GO-app te kunnen zien. In dit artikel leggen we uitgebreid uit hoe het aanmaken van het account precies in zijn werk gaat en welke keuzes je daarbij hebt. Omdat sommige mensen problemen ervaren bij het registreren en inloggen, zendt Ziggo de wedstrijd live uit op YouTube.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Ajax incasseert flinke tegenvaller in aanloop naar Europa League-duels

Ajax kan in de wedstrijden in de voorronde van de Europa League tegen FK Vojvodina niet beschikken over twee aanvallers.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Copa
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

IK heb me aangemeld, Ik kijk nu wedstrijden op de laptop. Op mijn tv veel apps (ook van Ziggo), maar Ziggo go niet te vinden. Er is een aparte uitleg voor kijkers met een Samsung tv, maar deze helpt mij niet verder Hoe zorg ik ervoor dat ik ook op de tv kan kijken.

Dominic Mostert
Link gekopieerd!
    26
    + 1
avatar

Mogelijk moet je Ziggo Go als app downloaden op je tv. Dat kan vermoedelijk door op je home-knop te drukken op de afstandsbediening, apps aan te klikken en daar de app te zoeken in de Google Play Store. Kom je daarmee verder?

Copa
Link gekopieerd!
    16
    + 1
avatar

nee, geen Ziggo Go app. Op de zoekknop gezocht. Geen Ziggo Go te vinden. Vervolgens (ergens gelezen op het internet), Google play store. OOk deze nergens te vinden. Ik heb me wel aangemeld en kijk op de laptop vanavond

Copa
Link gekopieerd!
    17
    + 1
avatar

De bewerk knop doet het vandaag niet dus daarom een tweede (extra) reactie. Ik heb een Samsung smart 4K tv

Dominic Mostert
Link gekopieerd!
    20
    + 1
avatar

Ziggo meldt dat meer mensen problemen hebben met inloggen/registreren, waardoor het duel live op YouTube wordt uitgezonden: https://www.youtube.com/live/w9CJ-TLthcs

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen