Update: 'Ajax bereikt akkoord met talent over contractverlenging'

22 juli 2024, 20:58
Foto: © Imago

Ajax gaat het contract van Dies Janse hoogstwaarschijnlijk verlengen. Volgens De Telegraaf zijn club en speler akkoord over een nieuwe verbintenis tot de zomer van 2029. De achttienjarige Janse geldt als een van de revelaties uit de voorbereiding op het nieuwe seizoen.

Mike Verweij meldt dat ‘Ajax in verregaande onderhandelingen is met Janse’. De Amsterdammers en de centrale verdediger zouden akkoord zijn over een contract tot de zomer van 2029. Janse heeft ook de kans om tot medio 2028 te tekenen, met een optie voor nog één seizoen.

Artikel gaat verder onder video

De boomlange Zeeuw is een van de verrassingen in de voorbereiding voor nieuwe trainer Francesco Farioli. Janse maakte al veel minuten tijdens de oefenwedstrijden en werd al verschillende keren gecomplimenteerd door de Italiaanse oefenmeester. Janse heeft nu nog een contract tot de zomer van 2026 bij Ajax.

Update: Ajax en Janse akkoord over contractverlenging

Ajax en Janse zijn het het eens over een nieuwe verbintenis, zo weet het doorgaans betrouwbare Transferwatch.nl. De verdediger zal dinsdag zijn handtekening zetten onder een contract tot medio 2028. Daar zou een optie voor nog een seizoen in zijn opgenomen.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Alex Kroes kan door zeer serieuze interesse een middenvelder slijten bij Ajax

Een uitgaande transfer naar de Bundesliga is mogelijk aanstaande voor Ajax.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

dilima1966
Link gekopieerd!
    19
    + 1
avatar

Het is mooie voor Dies Janse een talent voor ajax ajax moet het nu doen met jeugd spelers ze Willen wel graag nieuwe spelers maar kunnen nu geen een miljoen of meer miljoen uit geven aan spelers er zal dit seizoen weinig spelers vertrekken en bij komen

kib*
Link gekopieerd!
    17
    + 1
avatar

@Dilima1966, Ajax gaat naar de richting van je voorstellen om verversing.

CG
Link gekopieerd!
    23
    + 1
avatar

Eindelijk eens goed nieuws vanuit De Johan Cruijff !!!

Mike
Link gekopieerd!
    22
    + 1
avatar

Het is gewoon de huidige rol van de eredivisie. Kweken en opleiden van talenten en verkopen voor meer geld. Feyenoord moest dit jaren geleden doen. Ajax deed het altijd, tot een paar jaar geleden, nu moeten ze weer. Zoals Feyenoord kunnen ze dit en zullen ze er beter uitkomen.

kib*
Link gekopieerd!
    24
    + 1
avatar

@Mike, precies wat je schrijft. Goed gezien. Na Reiziger kwam de klad in de juiste begeleiding van en aandacht voor talent. De focus lag vooral onder Ten Hag op buitenlandse aankopen, ook goed, maar er stroomt elk seizoen zoveel van die talentjes bij Ajax binnen maar zij werden ietwat 'verwaarloosd', in mijn ogen zijn Naci Ünuvar en Jensen, Hansen de slachtoffers van. Voor deze spelertjes waren om maar een paar te noemen Bergkamp (standbeeld bij het Arsenalstadion), Van der Vaart, Seedorf, Davids en ga zo maar door waren voorbeelden van talentjes die doorbraken, doordat zij goed begeleid werden en kansen kregen.

kib*
Link gekopieerd!
    23
    + 1
avatar

Ik hield mijn hart vast omdat Janse overal en elders op de radar van andere clubs stond (o.a. Bayer Leverkusen). Gelukkig kan Ajax nog 5 jaar van hem genieten. Mijn droom CV-er: lang, jong, goede inpass en af en toe ook diagonaal, sterk, eigen kweek wat wil je als club nog meer. Ik kan er niet omheen dat sinds de komst van Farioli dit mogelijk is gemaakt. Gisteren Aaron Bouwman (16jaar), ook een CV-er dan op rechts. Het rad van talentjes gaat weer goed draaien. In de komende seizoenen gaan tieners tot midtwintigers het topvoetbal bepalen: Musiala, Williams, Yoro, Jamal, Foden, Wirtz, Pedri en nog vele andere. Oudere spelers kunnen zich nu al opmaken voor de zandbak, Azië, MLS (?).

Zeeuwke
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Dies is zeeuwse roem .

kib*
Link gekopieerd!
    17
    + 1
avatar

Danny Blind ook, ook Blöf net als Dany Vera. Maar Zeeuwse roem kan niet zonder westerse aanpak om te groeien.

kib*
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

Vergat Racoon.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen