Zaakwaarnemer Hancko onthult hoogte eerste bod Atlético Madrid

24 juni 2024, 15:07
Foto: © Imago

Branislav Jasurek, de zaakwaarnemer van Dávid Hancko, heeft onthuld hoe hoog het bod is dat Atlético Madrid op zijn client heeft gedaan. Volgens de belangenbehartiger maakt de Slowaak graag de overstap naar de Spaanse hoofdstad.

“Van alle clubs die interesse hebben in Dávid Hancko, staat Atlético Madrid voor ons op de eerste plaats”, geeft Jasurek aan in gesprek met Relevo. “De overige aanbiedingen zijn alleen op gespreksniveau. Op dit moment speelt er niets anders en David kijkt uit naar de mogelijkheid om onder Diego Simeone te spelen.”

Artikel gaat verder onder video

Vervolgens onthult de zaakwaarnemer dat het eerste bod van de Spanjaarden bij Feyenoord rond de twintig miljoen euro ligt, maar dat Feyenoord een bedrag van minstens veertig miljoen euro verlangt. “Hij heeft geen gelimiteerde afkoopsom, dat zou het een stuk makkelijker maken. Maar een bedrag van veertig tot vijftig miljoen euro is te veel.”

Hancko is momenteel met Slowakije actief op het Europees Kampioenschap in Duitsland. De verdediger stond in de eerste twee duels in de basis en wist daarin veel indruk te maken. Tijdens de tweede wedstrijd viel hij uit met een liesblessure.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Van Gelder voorziet problemen bij Feyenoord: ‘Ik ben ervan overtuigd dat het niet lang goed gaat’

Jack van Gelder en Rutger Castricum verwachten dat het snel weer fout zal gaan bij Feyenoord.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Dropkick
Link gekopieerd!
    16
    + 1
avatar

Ik blijf er bij en zeggen , niemand is zoveel geld 'waard' , maar helaas word ook het voetbal opgeslokt door super rijken ,en is het voetbal op de tweede plaats gekomen.

Storm
Link gekopieerd!
    44
    + 1
avatar

In Rotterdam hebben ze zich rijk gerekend. Die hadden gedacht met de verkoop van sommige spelers enorm te kunnen cashen maar grote Europese clubs zien Feyenoord niet als "belangrijke club waar op langdurige basis goede spelers te halen zijn". Daarvoor is simpelweg hun succesperiode te kort en dus hebben ze niet die onderhandelingspositie die ze wellicht denken te hebben of verwachten. Met als gevolg dat vraagprijs en wat je daadwerkelijk krijgt een aardig stuk uit elkaar ligt. Voeg daarbij spelers als bijvoorbeeld Gimenez die een lange periode nauwelijks presteert en dan valt die prijs nog lager uit. Het is gewoon een optelsom.

KingJacobus.
Link gekopieerd!
    25
    + 1
avatar

Niemand in Rotterdam rekent zich rijk. Wij zijn niet zo arrogant als amsterdam. Daar is geen enkele belangstelling voor welke speler dan ook. Ze hebben daar al jaren geen succesperiode dus daar valt weinig te halen. Of voor een prikkie brobbey ophalen waar ieder tientje er één teveel voor is. Is het hele seizoen kampioen in het missen van kansen. Blinkt wel uit met negatief gedrag. Je moet er maar van houden. In Rotterdam komt het helemaal goed. Dennis kan beter tellen dan jij crimson.

Storm
Link gekopieerd!
    25
    + 1
avatar

Mijn reactie heeft nul komma nul met Amsterdam of Ajax te maken. "Jammer" dat je dat totaal niet begrijpt en dat je alleen maar uit haat kunt reageren. Klein kind.

QuarlonK
Link gekopieerd!
    26
    + 1
avatar

Of dat waar is of niet weet ik niet. Ik weet wel dat Feyenoord hem niet voor 20 miljoen weg moet doen. Daar is hij simpelweg te belangrijk voor. Zeker als anderen zoals Wieffer en Geertruida wel gaan vertrekken. De tijd Dat de club vanwege financiële problemen wel op slechte biedingen moet ingaan ligt achter ons. Hancko is een van de weinigen die echt op CL niveau meekomt

KingJacobus.
Link gekopieerd!
    7
    + 1
avatar

Sprak de grootste hater hier.

Klantenservice
Link gekopieerd!
    26
    + 1
avatar

Ik denk dat het rijk rekenen wel mee valt hoor. Zeker bij Feyenoord zelf zijn ze best realistisch. Dat is ook de reden dat Kokcu voor een lager bedrag weg ging dan sommige hadden gehoopt. Hancko vind ik echter wel een ander verhaal. Heeft zowel in de competitie, Europees en nu ook gewoon op het EK laten zien wat hij kan. Daarnaast heeft hij echt nog een lang contract. Die 20 miljoen is met deze optelsom dus ook gewoon te weinig. Je kunt het als Atletico zijnde gewoon proberen, want dat is ook de voetbalwereld en hun goed recht, maar voor dat bedrag gaat hij echt niet weg.

jurgen😎
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

@king jacobus laat gaan joh je weet toch dat je tegen een kneusje dat geen ene verstand van voetbal aan het praten bent.Die Kabouter plopsaland theoriën en zichzelf liken is alleen maar humor

jurgen😎
Link gekopieerd!
    21
    + 1
avatar

@klantenservice kokcu ging kwa verkoop iets te scherp geprijsd weg maar er zit een doorverkoop clausule bij en dat gaat veel goed maken stel je voor als hij 2 x van club wisselt dan blijf je cashen. Mensen praatten altijd een hele hoop maar degene die de contracten tekenen weten precies wat er afgesproken is . En soms ook Fabrizio romano

Storm
Link gekopieerd!
    16
    + 1
avatar

Ja Jurgentje, je kunt hier natuurlijk de stoer bink uithangen met je "kneusje" en "geen verstand van voetbal", maar ik zeg je dit: 40 miljoen voor Hancko gaat niet gebeuren, 35 miljoen voor Gimenez gaat niet gebeuren en 25 voor Geertruida moet ik ook ook nog zien. Het is dat ik je niet persoonlijk ken, anders maakte ik er een weddenschap van. En die verlies je. Dag Jurgentje.

Goku
Link gekopieerd!
    20
    + 1
avatar

Wat je eigelijk zegt is dat clubs bij Ajax voor een speler meer betalen op basis van resultaten in het verleden?? Dus bijv. Brobbey die minder heeft gescoord en ook een slechte seizoen heeft, dan Santi, maar op basis van resultaten van drie jaar geleden( waar Brobbey weining mee te maken had) zomaar 30 tot 40 mil meer betalen? Dat noem ik slechte bedrijfsvoering

Storm
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Jij snapt er echt helemaal geen jota van Gokuutje. Maar blijf vooral proberen.

Goku
Link gekopieerd!
    11
    + 1
avatar

Storm, leg het dan uit wat jij bedoelt of het ziet. Zo lees ik jou uitleg maar misschien zit er naast. Ik nam Brobbey als voorbeeld omdat er wordt geroepen dat die 80 mil zou moeten opleveren.terwijl die een heel slecgt seizoen heeft gedraaid. PS: zeg niet dat jij het roept

Ricardo Cheret
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Voorlopig is niks duidelijk, we gaan zien waar we staan op 1 sept.

K. Daffie
Link gekopieerd!
    16
    + 1
avatar

Als je geen geld hebt dan kan je niet gaan shoppen. Gewoon wachten op een serieus bod. De transferperiode is nog lang.

Lorenzo Chiquita
Link gekopieerd!
    26
    + 1
avatar

Snel verkopen, het stikt van de Hanko's in het voormalig Oostblok, ff goed scouten bij Georgië ofzo....

Voetbalfan
Link gekopieerd!
    14
    + 1
avatar

Ach, ik heb nog nooit een zaalwaarnemer van een speler horen zeggen dat hij het eens is met een vraagprijs voor zijn speler. En xeker nu tijdens EK even rustig achterover leunen kan geen kwaad.

Copa
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

Misschien €20 mln en Depay erbij?

boyke
Link gekopieerd!
    15
    + 1
avatar

Waarom steeds praten over AJAX en Feyenoord haters. Wat een stel kleuters allemaal die het ligt van elkaar niet gunnen. Waarom moeten spelers uit buiten Nederland zoveel kosten en waarom zou Feyenoord spelers weg moeten doen voor een appel en een ei. Als AJAX de kans krijgt dan verkopen ze een speler ook voor kapitalen en daar moet niemand waker van liggen en als Feyenoord die kans krijgt ga dan als AJAX-ied deze club niet afkraken. PSV verkoop ook goed als ze de kans krijgen en ik gun elke club dat ze hun spelers zo goed mogelijk kunnen verlopen en zeker aan het buitenland waar ze schulden hebben van hier tot mijn part aan Tokio wat hier bij de KNVB niet mogelijk is. 1000 euro schuld en de licentie wordt ingetrokken en de KNVB heeft weer een model apart. Buitenland miljoenen schuld en kunnen gewoon door blijven gaan zonder ingrijpen, Landen als Engeland-Spanje-Italie en mogelijk ook Duitsland en andere landen moeten eens gaan beseffen dat het hier in Nederland geen snoepwinkeltje is en voor een dubbeltje een speler weg kunnen kapen als ze zelf niet eens kunnen opleiden. Wordt tijd dat de EUFA en FIFA eens in gaat grijpen en er regels moeten komen. Zie AJAX zelf al jeugdspelers voor kapitalen geld kopen en dan straks zeggen kijk eens wat hebben wij een goede jeugdopleiding o.a. Gun elkaar het beste en ga niet liggen mekkeren over spelers van welke club dan ook stel kleine kleuters met dat heen en weer geroddel, gepest, zielig gedoe enz en dag in dag uit. Dit verpest nu heet FC Update die dit ook nog eens goed beseft en daar eens een einde aan moeten maken door die ingezonden stukjes niet meer te plaatsen. Zijn ook altijd dezelfde die bezig zijn hier de hele boel te verpesten met hun onzin. Ga lekker een eigen anti 010-020 site opzetten als je zo graag in die termen wilt praten wat al schandalig zat is om niet de stad te noemen

Goku
Link gekopieerd!
    20
    + 1
avatar

Hancko gaat tussen de 35 en 40 mil opleveren, puur op het feit dat zijn contract doorloopt tot 2028, dus niet weg hoeft.

Paulito
Link gekopieerd!
    10
    + 1
avatar

Reëel bedrag, Er zijn verdedigers voor het veelvoudige verkocht en die zijn minder dan Hancko. laat hem nog lekker 1 seizoen bij Feyenoord in de Champions League spelen. Niet te veel spelers verkopen. Geertruida gaat al weg. Als Hancko gaat mis je de halve verdediging.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen