'Yankuba Minteh gaat voor enorme transfersom naar Brighton'

29 juni 2024, 20:33   Bijgewerkt: 29 juni 2024, 20:46
Foto: © Imago

De toekomst van Yankuba Minteh ligt vermoedelijk bij Brighton & Hove Albion. Volgens The Athletic heeft de club een akkoord bereikt met Newcastle United over een transfersom van ongeveer 33 miljoen pond, omgerekend circa 39 miljoen euro.

Doordat de clubs eruit zijn gekomen, heeft Minteh van Newcastle toestemming gekregen om met Brighton te onderhandelen. "Die gesprekken zullen vanavond (zaterdagavond, red.) plaatsvinden. Grote problemen worden niet verwacht", schrijft The Athletic.

Artikel gaat verder onder video

Minteh werd vorig seizoen verhuurd aan Feyenoord, dat hoopte nog een jaar te kunnen beschikken over de Gambiaan. Newcastle wilde hem echter niet verhuren, maar verkopen, om zo te voldoen aan Premier League-regels omtrent financieel beleid. Gesproken werd van een vraagprijs van 45 miljoen euro, maar de daadwerkelijke transfersom lijkt dus lager te liggen.

Clubs als Everton en Olympique Lyon waren serieus in de markt, maar Brighton lijkt nu de beste papieren te hebben. Minteh wilde graag in de Premier League blijven. Newcastle wilde hem ruilen voor Dominic Calvert-Lewin van Everton, maar de gesprekken tussen Calvert-Lewin en Newcastle liepen spaak.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Voormalig PSV-publiekslieveling duikt op in shirt van Feyenoord

Een opvallende verschijning in de live-uitzending van de EK-talkshow van Broederliefde.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

jurgen😎
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Wat een geld zeg. Goeie mensen om zich heen .

QuarlonK
Link gekopieerd!
    14
    + 1
avatar

Dat hij potentie heeft is wel duidelijk maar dat is toch wel een belachelijk hoog bedrag eigenlijk

jurgen😎
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

is het ook ik dacht zelf minimaal 19 max 23 miljoen...... ik snap dit bedrag niet..... maar ok goed gedaan van de verkopende club

Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

In de PL is de prijs tussen 2 clubs bijna altijd x2

gtsb
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

Hij heeft idd potentie maar niet zoveel.

Kramer
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

Het is in de PL onderling, dan gaan de prijzen altijd minimaal x2 en was het een Engelsman dan zelfs x3. Vond de speler zelf niet heel bijzonder, hoop voor hem dat i wat kan betekenen daar..

Dammey Klink
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

Zal onze club er ook iets van zien ik ben 60 jaar geleden lid geworden van onze club feyenoord en Zal altijd blijven maar een stel figuren van de tv lopen nu al onze club af te kraken nooit meer toegang geven in ons stadion nou alle feyenoord supporters altijd achter onze club blijven staan we zien elkaar misschien op de open dag van feyenoord

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen