Simons laat zich uit over geruchten: ‘Geeft mij geen stress’

26 juni 2024, 14:25
Foto: © Imago

Xavi Simons maakt zich totaal geen zorgen over zijn toekomst. De jongeling staat onder contract bij Paris Saint-Germain, dat hem afgelopen seizoen verhuurde aan RB Leipzig. Die ploeg zou graag met hem verder willen, terwijl ook Bayern München de verrichtingen van de Nederlander volgt.

Simons kwam dinsdagavond al vroeg als invaller binnen de lijnen voor de zwak spelende Joey Veerman in de EK-wedstrijd tegen Oostenrijk. Na afloop van het met 2-3 verloren duel krijgt de aanvaller annex middenvelder van L’Équipe de vraag hoe hij zijn toekomst voor zich ziet. “Mijn toekomst? Het geeft mij geen stress. Momenteel ben ik hier, dus dat zien we allemaal wel na het EK.”

Artikel gaat verder onder video

Afgelopen weekend kwam al naar buiten dat Simons graag naar Bayern München wil. De nummer drie van Duitsland is optimistisch over zijn komst en zou hem graag naar Zuid-Duitsland willen halen. Daarbij zou de Duitse recordkampioen inzetten op een huurdeal met verplichte koopoptie. Ook RB Leipzig hoopt langer over Simons te kunnen beschikken en wil hem langer huren.

Woensdagochtend meldde Fabrizio Romano op X dat PSG niet van plan is om Simons definitief van de hand te doen en dus alleen op huurbasis mag vertrekken. De speler zou zijn club zelf al op de hoogte hebben gesteld dat hij verhuurd wil worden. Na het EK zal de keuze tussen Bayern en Leipzig worden genomen.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Van Hanegem suggereert complottheorie na Nederland - Frankrijk

Willem van Hanegem komt met een opvallende reactie na de wedstrijd tussen Nederland en Frankrijk.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Dropkick
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

Ik heb het idee dat hij beter niet opgeroepen had kunnen worden voor Oranje , dit doet hem absoluut geen goed , is mijn mening, ik weet niet hoe andere forum coaches hierover denken.

De Haan
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Met Koeman als Coach hadden ze beter allemaal thuis kunnen blijven. Van Dijk lijkt een amateur, Geertruida speelde gisteren zijn eerste wedstrijd in een echt stadion, Xavi mocht ook een keer de bal aanraken, Schouten denkt dat een wedstrijd 45 min duurt, Malen weet niet in welk doel hij de bal moet schieten, Gakpo speelt verstoppertje, Depay is als een hond zonder lijn, Bart is ook niveautje middenmoot Eredivisie, Wijnaldum speelt een campingtoernooitje, Matthijs mocht meespelen, Joey heeft geen uitleg nodig, Reijnders mocht een keer schieten en zag eruit alsof hij nog nooit een bal had geschoten.... Nouja, de uitzondering is Wout Weghorst. Wout stijgt boven zichzelf uit in Oranje, maar dat komt door zijn eigen mentaliteit en niet door Koeman.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen