‘Voormalig AZ-verdediger moet achterhoede Manchester United komen versterken’

6 juni 2024, 08:59
Foto: © Imago

Milos Kerkez is een belangrijke gegadigde om de nieuwe linksback van Manchester United te worden, zo schrijft Fabrizio Romano. De Hongaar verruilde AZ afgelopen zomer voor Bournemouth en kan een jaar later alweer een stap zetten.

Volgens Romano is Manchester United er zeker van dat er deze zomer een nieuwe linksback moet komen. Kerkez geldt als een van de opties voor die positie. De voormalig AZ’er wordt in de gaten gehouden door de scouts van the Red Devils. Er zijn op dit moment nog geen gesprekken gaande.

Artikel gaat verder onder video

Bournemouth zou de verdediger graag binnenboord willen houden en is dus niet van plan hem makkelijk te laten gaan. Romano schrijft dat the Cherries een flinke som gaan vragen voor Kerkez, die vorige zomer voor een bedrag van bijna achttien miljoen euro werd losgeweekt bij AZ.

Bij Bournemouth gold Kerkez afgelopen seizoen als vaste waarde. De Hongaar kwam in alle competities in 33 duels in actie, waarvan 25 als basisspeler. In die duels leverde hij één assist af. Mocht de transfer van de verdediger naar United rondkomen, zal hij in Manchester de concurrentie aangaan met Luke Shaw en Tyrell Malacia. Beiden zijn momenteel geblesseerd. Ook Lisandro Martínez kan uit de voeten als linksback.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Erik ten Hag haalt verwoestend uit naar Ajax: 'Schandalig, zó dom'

Erik ten Hag is bijna twee jaar later nog altijd niet te spreken over de manier waarop Ajax is omgegaan met Marc Overmars.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

KROTJE
Link gekopieerd!
    21
    + 1
avatar

Kerkez goede linksback, toen hij bij AZ weg ging stortte het linksachter een beetje in elkaar.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen