Voetbalfans lachen massaal om stopwoordje Frimpong in interview met NOS

6 juni 2024, 23:08
Foto: © NOS

Jeremie Frimpong was donderdagavond de grote man aan de zijde van het Nederlands elftal. De rechtspoot van Bayer Leverkusen, die tegen Canada als rechtsbuiten stond opgesteld, drukte zijn stempel met een doelpunt en een assist. Na afloop verscheen Frimpong voor de interviewcamera’s van NOS en dat zorgde voor hilariteit bij velen kijkers.

Het viel op dat Frimpong, die zelf geen Nederlands spreekt, zijn zinnen veelvuldig afsloot met het stopwoord ‘you know’. De pijlsnelle flankspeler gebruikte het stopwoord zo vaak, dat het mensen op X begon op te vallen. Veel twitterraars reageren er dan ook op.

Artikel gaat verder onder video

Analisten Rafael van der Vaart en Pierre van Hooijdonk waren na afloop lyrisch over het spel van Frimpong: “Hij had echt zo’n wedstrijd nodig”, zegt Van der Vaart. “Hij was indrukwekkend. Omdat niemand diep ging, viel dat nog meer op. Hij heeft dat echt laten zien”, vult Van Hooijdonk aan. De analist ziet vervolgens de 2-0 van Frimpong. “Deze werkt hij fenomenaal af in de verre hoek. Hij was daarnaast bij de meeste aanvallen betrokken”, analyseert de oud-voetballer.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 De Ligt waarschuwt voor rampscenario Oranje op EK

Matthijs de Ligt blikt vooruit op de wedstrijden tegen Polen, Frankrijk en Oostenrijk op het EK.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen