Vink waarschuwt Ajax voor Brobbey-concurrent: ‘Daar is Dolberg aan kapotgegaan’

7 juni 2024, 21:19
Foto: © Imago

Marciano Vink acht het onwaarschijnlijk dat Wout Weghorst na de zomer bij Ajax speelt, mede omdat de 31-jarige spits geen tweede viool wil zijn bij een club. De analist waarschuwt Ajax ook en vindt het niet verstandig dat Brobbey de voormalig Manchester United-spits in zijn nek krijgt.

Vink denkt echter niet dat het verstandig is als Brobbey Weghorst in zijn nek krijgt. “Dan krijg je een beetje Dolberg – Huntelaar”, vreest Vink bij Voetbalpraat. “Ik denk niet dat dat goed voor Brobbey is. Iedereen denkt: ja je moet een fantastische hijger in je nek hebben. Dat is niet waar. Dolberg is echt kapotgegaan aan het feit dat Huntelaar bij elke misser bij wijze van spreken het veld in wilde rennen.”

Artikel gaat verder onder video

Volgens Cristian Willaert zou Weghorst een aanvulling zijn op Brobbey. “Hij heeft heel veel wel, maar dat wat hij niet heeft dat heeft Weghorst wel”, vertelt hij. Vink plaatst echter een kanttekening. “Je kunt ze moeilijk allebei opstellen”, reageert de analist.

Willaert reageert op zijn beurt weer op Vink. “Op de training heb je als Brobbey zijnde een voorbeeld wat je aan je spel moet toevoegen.” Dat verweer kan echter op weinig steun rekenen bij Vink. “Brobbey neemt echt geen voorbeeld aan Wout Weghorst. Het enige is misschien dat je een bepaalde mentaliteit in huis haalt. Alleen is de mentaliteit van Brobbey ook goed. In zo'n rukseizoen en rukelftal laten zien dat jij wel diegene bent waar je op kunt bouwen. Ik denk niet dat Brobbey naar Weghorst kijkt en Weghorst waarschijnlijk niet naar Brobbey. Het zijn totaal verschillende spelers” aldus Vink.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Gewoon Hans
Link gekopieerd!
    14
    + 1
avatar

Toch wel bijzonder dat onze “ voetbal analisten “ ook ineens de kennis en vaardigheden hebben om een technies directeur te beoordelen. Zelf stappen ze nergens in en bekritiseren alles en lullen hun zakken vol met onzin. Hou het bij het voetbal te analyseren Marciano, zelfs dat is al een hele uitdaging. Laat de rest over aan mensen die achtergronden weten van hun ideeën achter hun besluiten en oordeel niet alvorens je die ideeen en achtergronden kent! Wat jij erover denkt is gebaseerd op eigen invulling.en aannames

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen