‘Vertrek Hancko bij Feyenoord komt dichterbij, nieuwe onderhandelingen na uitschakeling’

23 juni 2024, 10:26
Foto: © Imago

Atlético Madrid zal zich binnenkort weer bij Feyenoord melden om te onderhandelen over Dávid Hancko. Daarmee zullen de Madrilenen wachten tot Slowakije is uitgeschakeld op het Europees Kampioenschap.

Hancko is op dit moment actief op het EK met Slowakije. Daar laat de verdediger zowel in binnen- als buitenland een goede indruk achter. Dat is ook de clubleiding van Atlético Madrid niet ontgaan. De Madrilenen volgen Hancko al langer, maar zouden niet de middelen hebben om aan de vraagprijs van Feyenoord te voldoen.

Artikel gaat verder onder video

Inmiddels zouden Feyenoord en Atlético dicht bij een overeenkomst zijn, zo meldt Marca. Volgens de krant is het plan van de nummer vier van Spanje om zich na de uitschakeling van Slowakije op het EK weer bij Feyenoord te melden om de onderhandelingen af te ronden.

Een eventuele uitschakeling van de Slowaken zal op zijn vroegst op woensdag gebeuren, maar de kans is ook aanwezig dat de volgende ronde wordt bereikt. In groep E van het EK staan alle ploegen op drie punten. Na een overwinning op België en een nederlaag tegen Oekraïne moet Slowakije resultaat halen tegen Roemenië om door te gaan op het toernooi. Bij een nederlaag of gelijkspel behoort ook kwalificatie als beste nummer drie tot de opties. Of Hancko mee kan doen aan het laatste groepsduel is niet duidelijk. De verdediger viel vrijdag uit met een liesblessure.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Van Gelder voorziet problemen bij Feyenoord: ‘Ik ben ervan overtuigd dat het niet lang goed gaat’

Jack van Gelder en Rutger Castricum verwachten dat het snel weer fout zal gaan bij Feyenoord.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

KROTJE
Link gekopieerd!
    30
    + 1
avatar

Goede speler die Hancko.

Dhr. Reuring
Link gekopieerd!
    24
    + 1
avatar

Eens

gtsb
Link gekopieerd!
    11
    + 1
avatar

Goh wat een wereldnieuws en geslijm . Zieltjes winnen weer rob van de rovers 🤣🤣🤣

Klantenservice
Link gekopieerd!
    24
    + 1
avatar

@gtsb kom op man, je had hier ook gewoon niet kunnen reageren. Zijn reactie gaat over hetzelfde onderwerp als het artikel, hij maakt niemand belachelijk, hij scheld niemand uit. Waarom dan deze kant op gaan met je reactie? Zo blijft het een cirkeltje...

jurgen😎
Link gekopieerd!
    14
    + 1
avatar

ik gok 30 miljoen dan kan die gaan minimaal 27 miljoen.

CG
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

De kans lijkt zeker groot aanwezig dat hij gaat vertrekken !!!

KROTJE
Link gekopieerd!
    23
    + 1
avatar

Ik zag Hancko tot nu toe volwaardige top partijen zien spelen, ik begrijp niet waarom hij bij PSV bijvoorbeeld (linksachter) of in het centrum in de plaats van Ramalho, ook niet opgevallen was. Feyenoord deed goed werk om hem binnen te halen, het wordt kassa.

QuarlonK
Link gekopieerd!
    15
    + 1
avatar

Maar Feyenoord laat hem echt niet naar de concurrent gaan en Hancko wil ook in het buitenland naar een aansprekende club. Logisch dat PSV ook niet op Hancko inzet

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Quarlon, je begrijpt mij verkeerd, ik doelde op het feit dat -voordat- Hancko door Feyenoord geïdentificeerd werd hij niet bij de scouts van PSV opgevallen was.

QuarlonK
Link gekopieerd!
    17
    + 1
avatar

Ik vind het wel een raar verhaal. Ze komen eerst met 20 miljoen wat veel te weinig is. Onder 35 miljoen moet je niet eens gaan praten. Mag toch niet hopen dat hij nu voor een schijntje weg gaat. Beter kan Ten Kloese nog even wachten wie er nog meer gaan aankloppen. Feyenoord zit met het langdurig contract in een luxe positie. De tijd dat spelers voor een te laag bedrag weggingen ligt hopelijk achter ons.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen