'Verdediger van Sparta kan deze zomer bijzondere overstap maken naar Engeland'

30 juni 2024, 16:30   Bijgewerkt: 30 juni 2024, 16:35
Foto: © Imago

Verdediger van Sparta Rotterdam, Mike Eerdhuijzen, gaat wellicht zijn heil zoeken op de Britse eilanden. De Telegraaf weet te melden dat Birmingham City interesse toont in de 23-jarige basisspeler van de Nederlandse club. Eerdhuijzen heeft nog een contract tot medio 2026, dus mocht de verdediger vertrekken, kan Sparta een mooi bedrag vangen.

Birmingham City degradeerde na 46 wedstrijden uiteindelijk uit de Championship. De overwinning op het St. Andrews’ tegen Norwich City op de laatste speeldag was niet genoeg om handhaving te bewerkstelligen. Na bijna dertig jaar in de beste twee competities van Engeland viel afgelopen seizoen het doek. Komend jaar speelt Birmingham City in de League One.

Artikel gaat verder onder video

Niet alleen Sparta-verdediger Eerdhuijzen kan de Rotterdamse club gaan verlaten, maar ook Bart Vriends heeft al een overstap gemaakt deze transferwindow. Op zondagochtend kwam het nieuws definitief naar buiten dat Vriends naar Adelaide United is verhuisd.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Hongaren zorgen voor grote verbazing met actie na nederlaag: 'Ik heb het nog nooit gezien'

Een opvallend moment na de wedstrijd tussen Hongarije en Zwitserland.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

FC1993
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

Mooie foto van Arno Verschueren 🤣

Nachtburgemeester
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

Ik vrees dat Sparta komend seizoen weer tegen degradatie kan gaan strijden. Vorig jaar al een tijdje zonder deze 2 mannen gespeeld en dat was niet best. Keepertje zal ook nog wel verdwijnen, alleen t middenveld blijft wel op sterkte maar aanvallend ben je zonder Saijto en wellict nog zonder Verschueren en Lauritzen niets meer waard, vervanging is tot dusver allemaal een heel stuk minder en dat zal wel zo blijven. Ga maar lekker je stadion verbouwen voor weer een paar seizoenen KKD

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen