Van Praag ontkracht transfergeruchten: ‘Onzin, dat heeft iemand uit zijn duim gezogen’

8 juni 2024, 13:01
Foto: © Imago

Ajax is niet bezig met de komst van Eduard Spertsyan, zo laat Michael van Praag weten bij NH Sportcafé. Eerder deze week kwam naar buiten dat Ajax ook dit seizoen weer interesse toont in de Armeen, die speelt bij het Russische FK Krasnodar. Daar is volgens de commissaris van de Amsterdammers niets van waar.

“Dat zijn toch allemaal verhalen”, begint Van Praag zaterdag in het programma. “Ik las vanochtend op internet dat wij bezig zijn om een Rus (Armeen, red.) te kopen. Hoe komen ze er in godsnaam bij? Het is gewoon niet waar. Dat is gewoon iemand die zuigt dat uit zijn duim en dat staat alweer drie dagen op internet. Onzin. Dat is helemaal niet aan de orde.”

Artikel gaat verder onder video

Eerder deze week schreef de Italiaanse journalist Rudy Galetti dat Ajax interesse heeft in de diensten van Spertsyan. De Amsterdammers zouden al contact hebben opgenomen met de Russische werkgever van de Armeen, FK Krasnodar. “De club is van plan de druk op de speler binnenkort op te gaan voeren”, schreef Galetti woensdag.

Ook in 2023 zong de naam van Spertsyan al rond bij Ajax. Destijds kregen de Amsterdammers hier een hoop kritiek voor te verwerken, gezien de oorlog tussen Rusland en Oekraïne. “Iedereen die geld naar Rusland overmaakt, participeert indirect in de oorlog”, gaf Evgeniy Levchenko destijds aan.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Transfer naar Ajax plots zéér reëel na komst Farioli: ‘Hij houdt van spelers zoals hij’

Jeremain Lens en Derrick Luckassen denken dat de overgang van Francesco Farioli naar Ajax een gewenst effect gaat opleveren.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

kib*
Link gekopieerd!
    22
    + 1
avatar

Van Praag had strategisch en diplomatisch moeten zeggen: "Ik weet het niet, het is mij niet bekend". Ik denk dat die journalist qua nieuwsgaring meer actueel is dan Van Praag, wat een stoorzender is die man op zijn tijd.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen