Van den Brom weet niet wat hij ziet: ‘Dat past niet bij een international’

24 juni 2024, 21:09
Foto: © NOS Studio Fußball

John van den Brom is niet onder de indruk van wat Josip Sutalo dit EK laat zien. De centrale verdediger kon afgelopen seizoen bij Ajax al nauwelijks imponeren en lijkt deze trend nu door te zetten in het shirt van Kroatië. Volgens de Vitesse-trainer heeft Sutalo een gebrek aan vertrouwen.

“Ik vind dat hij zijn onzekerheid die hij het hele seizoen bij Ajax heeft uitgestraald heeft meegenomen naar het nationale team”, vertelt Van den Brom aan tafel bij NOS Studio Fußball. “Ik weet niet wat hij hier wilde doen, maar als je als centrale verdediger zo verdedigd in de zestien. Dat past niet bij een international”, blikt de Vitesse-trainer terug op een moment in de tiende minuut van de wedstrijd tegen Albanië, waarbij Sutalo een bal probeerde weg te schieten maar deze volledig verkeerd raakt.

Artikel gaat verder onder video

“Hij is heel ongelukkig in het verdedigen. Een speler die echt vertrouwen heeft doet dit veel beter dan in dit geval. Dit was dan een goal tegen Albanië. Zonde, niet nodig”, aldus Van den Brom over de late gelijkmaker van Albanië tegen Kroatië.

Volg de wedstrijd tussen Kroatië en Italië in ons liveverslag!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Goku
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

lol oud nieuws

dilima1966
Link gekopieerd!
    9
    + 1
avatar

Hij krijgt het vertouwen van de Kroatië coach maar Sutalo bakt er geen reet van ook niet dat hij zegt nu laat ik het tegendeel zien dat ik wel kan voetballen totaal overschat speler hij moet lekker in de middenmotor gaan spelen top totaal niet geschikt voor

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen