Valentijn Driessen pleit voor uiterst opmerkelijke carrièreswitch van Virgil van Dijk

28 juni 2024, 18:48
Foto: © Imago

Valentijn Driessen is onder de indruk van het optreden van Virgil van Dijk op de persconferentie van vrijdagochtend in Wolfsburg. De journalist van De Telegraaf zag een ware leider opstaan, die ook er niet voor terugdeinsde om kritisch in de spiegel te kijken. "Van Dijk deed het werkelijk geweldig", zegt Driessen, die pleit voor een carrièreswitch.

"Ik kan mij heel goed voorstellen dat hij je leven als perschef heel erg makkelijk maakt", begint Driessen over Van Dijk in een video-item van De Telegraaf. "Hij komt goed uit zijn woorden, kan zich goed verklaren en durft in de spiegel te kijken", somt de journalist op. "Hij deed het echt geweldig. Dit is een hele grote gemiste kans voor Geert Wilders", zegt Driessen vervolgens, waarna (politiek/voetbal)verslaggever Pim Sedee moeilijk begint te kijken.

Artikel gaat verder onder video

"Zoals deze Van Dijk zich presenteert, presenteert hij zich als minister-president", zegt Driessen op bloedserieuze toon. "Dan kan je naar Dick Schoof gaan, maar de echte minister-president zat hier. Dat is Van Dijk. Let maar op, dat gaat nog een keer gebeuren", waagt de journalist zich aan een opvallende voorspelling. "Hij deed het wat dat betreft echt geweldig."

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Satirische video van afgekeurd Oranjedoelpunt gaat viraal

Een satirische video van de goal van Xavi Simons tegen Frankrijk gaat viraal op sociale media.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

En wederom een artikel wat totaal geen toegevoegde waarde heeft, en alleen maar de frustratie van Driessen laat zien, wat een zielige clown is dat zeg, dat die nog bij een krant mag werken, hopelijk kost het de Telegraaf veel abonnees

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen