Driessen maakt sterspeler van Roemenië compleet belachelijk

27 juni 2024, 12:34
Foto: © SBS6

Valentijn Driessen is totaal niet onder de indruk van Radu Dragusin. De 22-jarige verdediger maakte begin dit kalenderjaar voor 25 miljoen euro de overstap van Genoa naar Tottenham Hotspur en is een belangrijke kracht in de selectie van Roemenië, maar Driessen houdt voor de komende onderlinge ontmoeting in de achtste finales van het EK geen rekening met hem.

Dragusin is nog altijd pas 22 jaartjes jong, maar heeft inmiddels al aardig wat clubs achter zijn naam staan. De centrale verdediger streek in de zomer van 2018 neer in de jeugdopleiding van Juventus. Die club verhuurde hem in 2021 voor een halfjaar aan Sampdoria en vervolgens voor zes maanden aan Salernitana. Dragusin maakte in de zomer van 2022 op huurbasis de overstap naar Genoa, dat hem een jaar later voor een bedrag van bijna tien miljoen euro definitief overnam van Juventus. Na een sterke eerste seizoenshelft verkaste hij voor 25 miljoen euro naar Tottenham Hotspur.

Artikel gaat verder onder video

Hoewel Dragusin er bij Tottenham niet tot nauwelijks aan te pas kwam, is hij een van en misschien wel dé grootste naam in de Roemeense EK-selectie. Driessen geeft in de podcast Kick-off van De Telegraaf toe dat hij, nadat bekend werd dat Roemenië de volgende tegenstander is van Oranje, niet de moeite heeft genomen om zich te verdiepen in de selectie van de winnaar van groep E. Pim Sedee komt vervolgens met de naam van Dragusin op de proppen, maar Driessen is totaal niet onder de indruk en maakt hem zelfs belachelijk om zijn kapsel. “Die heeft al een raar kapsel. Zo’n vrouwenkapsel, met twee staartjes”, zo klinkt het.

Ook voetballend heeft Driessen geen positief woord over voor de Roemeen. “Hij heeft het afgelopen seizoen ook helemaal niets gepresteerd. Hij speelt bij Tottenham Hotspur, daar staat hij onder contract. Zijn zaakwaarnemer vindt hem geweldig. Die is altijd die Daniel Levy (voorzitter van Tottenham Hotspur, red.) aan het stalken over zijn speler, dat hij salarisverhoging moet krijgen en moet spelen.” Maar Dragusin kwam tot op heden slechts negen keer in actie voor de Spurs. “Omdat hij gewoon niet goed genoeg is en Van de Ven daar speelt. Wat dat betreft kunnen we dus misschien beter met Van de Ven dan met Virgil van Dijk spelen, want die houdt die Dragusin wel uit de wedstrijd”, aldus Driessen.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Hongaren zorgen voor grote verbazing met actie na nederlaag: 'Ik heb het nog nooit gezien'

Een opvallend moment na de wedstrijd tussen Hongarije en Zwitserland.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

wilhelm
Link gekopieerd!
    9
    + 1
avatar

Meneer vn Dijk is gewoon een slap janus eerste klas ,hij speelde toch als een krant en dat kwam vooral tegen Oostenrijk goed uit de verf. Nee in een doos doen strik er om heen en gauw naar liverpool sturen kan Slot met die arogante kwibus aan de slag .Maar ja als je Blind en Winaldum al mee neem dan heb je toch wel erg veel verstand van voetballen .We halen Veer man er maar uit die jongen kan bij deze Koeman geengoed doen ,laat hem eens een hele wedstrijd staan Nee dat hij de verkeerde mensen heeft opgesteld moet deze Veerman het ontgelden .Koeman vaarwel .

Voetbalfan
Link gekopieerd!
    9
    + 1
avatar

Je kunt Koeman van veel de schuld geven maar niet van het feit dat Veerman meer dan 50% balverlies leed. Als js het niet logisch vind dat je hem dan wisselt ben je wel erg eenzijdig (PSV?) bezig.

Link gekopieerd!
    9
    + 1
avatar

Driessen en de Vi mannetjes alleen maar afzeiken en totaal niets opbouwends kunnen schrijven of vermelden. Wat een triest zooitje bij elkaar

Bret
Link gekopieerd!
    9
    + 1
avatar

Zelden zo'n azijnzeiker meegemaakt die in zijn artikelen van de afgelopen jaren zelf geblunderd heeft . Hij wil natuurlijk indruk blijven maken op dat inside clubje wat al jaren elke avond dezelfde act doet wat en vervelend stelletje negatieve gasten .

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen