Driessen stellig na Oranje-training: ‘Je ziet wel dat hij de eerste keeper gaat worden'

3 juni 2024, 18:17
Foto: © Imago

Bart Verbruggen wordt de eerste keeper van het Nederlands elftal op het EK, zo verwacht Valentijn Driessen althans. De journalist van De Telegraaf was onlangs aandachtig toeschouwer van een training van Oranje en krijgt sterk de indruk dat de doelman van Brighton & Hove Albion de voorkeur gaat krijgen boven Mark Flekken en Nick Olij.

Ronald Koeman onthulde vorige week woensdag dat hij zelf in ieder geval al een keuze gemaakt heeft over de keeperspositie van Oranje. De bondscoach noemde daarbij geen namen, maar wist wel te melden dat zijn eerste keus tijdens de oefeninterlands tegen Canada en IJsland onder de lat zal staan.

Artikel gaat verder onder video

Driessen was afgelopen zondag aanwezig op een training van het Nederlands elftal en bekeek de verrichtingen van de doelmannen. “Ze zijn daar met twee keeperstrainers bezig op drie keepers. Dat is ook wel een beetje overdreven, maar tegenwoordig hebben ze bijna meer staf dan spelers”, begint ‘de allerpopulairste talkshowgast van Nederland’ bij Kick-off van De Telegraaf.

“Dan zie je wel dat Verbruggen de eerste keeper gaat worden”, concludeert de chef voetbal stellig. “Hij is toch een beetje de rising star van de keepers, of niet”, zegt presentator Pim Sedee vervolgens. Flekken en Bijlow zijn de andere kanshebbers voor de keeperspositie van Oranje. Olij van Sparta viel af uit de voorselectie.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Foppe de Haan geeft ideale Oranje-opstelling prijs voor EK

Foppe de Haan vertelt aan FCUpdate welke elf spelers hij zou opstellen bij Oranje.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Klantenservice
Link gekopieerd!
    18
    + 1
avatar

'De journalist van De Telegraaf was onlangs aandachtig toeschouwer van een training van Oranje en krijgt sterk de indruk dat de doelman van Brighton & Hove Albion de voorkeur gaat krijgen boven Mark Flekken en Nick Olij.' Dat Nick Olij niet de voorkeur kreeg wisten we al toch? 🤭

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen