Reijnders begaat zeer pijnlijke blunder in interview: Oranje-fans ontploffen op sociale media

26 juni 2024, 17:22   Bijgewerkt: 26 juni 2024, 17:35
Foto: © Imago

Tijjani Reijnders beging dinsdagavond een enorme fout voor de interview camera's van Voetbalzone. De middenvelder gaf zijn pleidooi over de nederlaag van het Nederlands elftal tegen Oostenrijk (2-3), maar noemde daarbij de naam van een compleet ander land, namelijk Tsjechië.

Reijnders krijgt de vraag hoe Oranje in de laatste groepswedstrijd ‘zo erg door de ondergrens kon zakken’. De spelverdeler van AC Milan baart opzien met zijn antwoord. “Ik denk dat bijna eenieder een off-day had en dat wij Tsjechië er zelf heel goed uit hebben laten zien”, zegt Reijnders.

Artikel gaat verder onder video

De uitspraak van de Nederlander gaat momenteel hard rond op sociale media. Hoewel mensen met enige satire reageren op de quote, ergert een ander deel zich kapot aan Reijnders. Hieronder een greep uit de reacties op X:

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Van Hanegem suggereert complottheorie na Nederland - Frankrijk

Willem van Hanegem komt met een opvallende reactie na de wedstrijd tussen Nederland en Frankrijk.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Gusa
Link gekopieerd!
    26
    + 1
avatar

Iemand volledig neersabelen om een verspreking.. triest. Benieuwd of deze mensen zelf ook wel eens onder hoogspanning een wedstrijd hebben gespeeld en vervolgens een interview hebben gegeven met een camera in hun gezicht.

vleermuis
Link gekopieerd!
    7
    + 1
avatar

aah neersabelen niet..maar een inkoppertje..de een weet niet tegen welk land hij speelt de ander moest depay zonodig vervangen en maakt een eigen doelpunt...ik vraag mij een beetje af wat hebben die 2 koeman beloofd voor de wedstrijd? haha

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen