'Slot toont interesse in sterspeler Feyenoord, Priske krijgt te horen dat hij gaat vertrekken'

5 juni 2024, 14:11
Foto: © Imago

Lutsharel Geertruida 'staat in de nadrukkelijke belangstelling van diverse topclubs' uit het buitenland, zo weet het Algemeen Dagblad. De aanvoerder van Feyenoord zou op de radar staan bij clubs uit Duitsland, Frankrijk en vooral Engeland.

De krant noemt Liverpool, Tottenham Hotspur, Newcastle United en West Ham United als clubs met belangstelling voor Geertruida. Bij Liverpool zou hij weer kunnen samenwerken met trainer Arne Slot. Er worden geen specifieke clubs genoemd uit Duitsland en Frankrijk, al is bekend dat RB Leipzig vorig jaar ver wilde gaan voor Geertruida. Destijds was Leipzig bereid maximaal 32,5 miljoen euro te betalen, maar de transfer vond geen doorgang.

Artikel gaat verder onder video

Geertruida richt zich momenteel op zijn deelname aan het EK met Oranje. Naar verwachting wordt zijn sportieve toekomst pas na het eindtoernooi duidelijk. "In gesprekken met de nieuwe beoogde trainer Brian Priske is in elk geval duidelijk gemaakt dat als de Deen inderdaad de opvolger van Arne Slot wordt in Rotterdam, hij niet over Geertruida zal kunnen beschikken", zo weet het AD.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Wie is Brian Priske, de mogelijke nieuwe trainer van Feyenoord met een opvallende Nederlandse link?

Een eerste introductie met Brian Priske, de mogelijke nieuwe trainer van Feyenoord.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

jurgen😎
Link gekopieerd!
    16
    + 1
avatar

Geen probleem dat wordt dan 27 miljoen en 15% doorverkoop clausule.

Klantenservice
Link gekopieerd!
    24
    + 1
avatar

@storm wie is 'jullie' precies?

Klantenservice
Link gekopieerd!
    26
    + 1
avatar

Niet iedereen over 1 kam scheren. Dat een suporter van een club iets roept, betekent niet dat ze er allemaal zo over denken.

jurgen😎
Link gekopieerd!
    17
    + 1
avatar

ik weet niet wie 50 miljoen riep dat was ik niet ik praat voor mezelf . en ik roep nu 27 miljoen minimaal met die verkoopclausule erbij. En storm ga nou niet aanhalen op een Feijenoord artikel wat mensen roepen een paar maanden geleden jij roept de hele dag op elk artikel onzinnige dingen. hou alsjeblieft op hoor hey. @ klantenservice ik dank u voor uw reactie heel netjes zoals altijd ik kan dat helaas niet.

Wimpiefr
Link gekopieerd!
    26
    + 1
avatar

Laat gaan is een Stoem in een glas water. Die gaat wel weer liggen. Er zit wat pijn daar denk ik. We gaan het zien, als Geertje een goed WK draait gaat de prijs omhoog zo simpel is het ook...

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    14
    + 1
avatar

Die roept jaren alles verkeerd die storm/krot

Bean
Link gekopieerd!
    7
    + 1
avatar

Geertruida kon vorige zomer voor 33mln naar Leipzig. Feijenoord zei nee. Nu wordt geertje een jorgensen 2.0. Nog maar 1 jaar contract dus circa 12mln ga je er nog max mee krijgen. 20mln verdampt en feijenoord kon niks klaarspelen in de cl en eindigde straatlengte achter psv in de competitie. Dus 20mln verbrast op zuid en dat zitten ze nog niet eens aan een pilske. proost!

Deblauwe1
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Dat doe je wel Storm. Je schrijft JULLIE en niet "mensen".

Voor altijd de eerste
Link gekopieerd!
    18
    + 1
avatar

Zijn winnende goal vorig seizoen in die pisbak in de hoofdstad maakt het eventuele verlies m.b.t. zijn transfervergoeding van nu t.o.v. voig seizoen meer dan goed. Al die grootmuilen toen in 1 keer stil in die pisbak, heerlijk!

Goku
Link gekopieerd!
    23
    + 1
avatar

Gun hem de transfer naar een andere club, ook als Feyenoord water bij de wijn moet doen

Frank16
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

32,5 miljoen klopt niet. Dat hoor ik voor het eerst. Volgens mij wilde 21 miljoen dacht ik. Nu hoor ik iedereen al zeggen we hadden hem voor 32,5 miljoen laten gaan. Dat klopt dus niet.

Rechtsbekaf
Link gekopieerd!
    20
    + 1
avatar

Het beste voor de speler Geertruida is inderdaad een stap hoger gaan spelen. DtK kennende haalt ie het maximale bedrag uit die transfer om vervolgens een gerichte aankoop te doen op die positie. Geertruida straks tevreden, club tevreden, fans tevreden, want die gunnen het die jongen gewoon. Zoals het hoort dus !

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen