‘Slecht nieuws voor Feyenoord en Priske: beoogde assistent krijgt aanbod en komt niet naar Rotterdam’

8 juni 2024, 13:17
Foto: © Imago

Brian Priske zal zijn assistent Lars Friis niet meenemen naar Feyenoord. De Deen was sinds december 2022 bij Sparta Praag actief als assistent van de nieuwe trainer van de Rotterdammers, maar zal in Tsjechië achterblijven, zo weet Bold.

Vrijdagavond kwam naar buiten dat Feyenoord en Sparta Praag tot een akkoord zijn gekomen over de overstap van Priske naar Nederland. Daar zal de keuzeheer wel op zoek moeten naar een nieuwe assistent, zo onthult het Deense Bold. Volgens het medium gaat de club uit de Tsjechische hoofdstad de huidige assistent Friis promoveren naar de rol van hoofdtrainer.

Artikel gaat verder onder video

Friis zou namelijk als assistent flink wat indruk hebben gemaakt op de clubleiding van Sparta Praag, waarna de keuze op hem is gevallen. De Deen zou daar zelf erg blij mee zijn. Hij is verheugd om de kans te krijgen bij een grote club.

Eerder werd gespeculeerd dat Priske Friis mee zou nemen naar Rotterdam als assistent. Dat lijkt door dit nieuws niet door te gaan, waardoor de keuzeheer een vacature heeft in zijn technische staf. Hoe Feyenoord en Priske die plek gaan invullen, is nog niet bekend.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Arne Slot eindigt laatste persconferentie opvallend en stapt op Valentijn Driessen af

Feyenoord-trainer Arne Slot heeft journalist Valentijn Driessen na afloop van de persconferentie een knuffel gegeven.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Storm
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Ja die wil niet naar topclub Feyenoord....

KingJacobus.
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

Feyenoord wil sowieso geen Deense invasie in de technische staf. Er komen alleen assistenten vanuit de club of met een Feyenoord verleden. Briesje zit er weer eens naast. Hij is zo bezeten van Feyenoord dat hij door de bomen het bos niet meet ziet.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen