Sjoerd van Ramshorst krijgt bijzonder aanbod van twee Bankzitters tijdens Studio Fußball en moet de Ziggo Dome in

27 juni 2024, 21:46   Bijgewerkt: 27 juni 2024, 21:57
Foto: © NOS

Sjoerd van Ramshorst is tijdens Studio Fußball ingegaan op een uitnodiging van twee Bankzitters om te komen zingen in de Ziggo Dome. Van Ramshorst heeft al eerder een liedje van de Bankzitters gezongen, dat was destijds in Met het Mes op Tafel. De NOS-presentator kan ook verwacht worden in de Ziggo Dome in januari van 2025.

Bankzitters, een vriendengroep die oorspronkelijk bekend is geworden door het spel FIFA en andere voetbalvideo’s, maken tegenwoordig ook muziek en doen allerlei andere challenges. In de tijd van het Europees Kampioenschap voetbal in Duitsland reizen ze Nederland achterna tijdens elk duel.

Artikel gaat verder onder video

De groep is tegenwoordig ook bekend geworden door muziek. Medio januari staan Koen van Heest, Raoul de Graaf en de andere drie Bankzitters in de Ziggo Dome. Tijdens Studio Fußball kreeg presentator Van Ramshorst een aanbieding die hij niet kon afslaan. “Ja nee, graag. Oké, deal”, waarna er luid applaus kwam vanuit de studio. Van Ramshorst zal dus wellicht ook in de Ziggo Dome te bewonderen zijn.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 EK 2024: volledige programma, uitslagen en alle standen

Hier vind je de standen in alle groepen van het EK 2024.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

KROTJE
Link gekopieerd!
    20
    + 1
avatar

Die Sjoerd gaat steeds populairder worden. Een frisse beschaafde presentator. Is te hopen dat hij zich niet door de grote sommen geld van Talpa of RTL laat verleiden. Als het toch commercieel moet zijn dan maar Ziggo Sport of ESPN.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen