‘Haller moet vertrekken bij Borussia Dortmund en overweegt aanbod buiten Europa’

27 juni 2024, 16:51
Foto: © Imago

Sébastien Haller staat op het punt te vertrekken bij Borussia Dortmund, zo weet BILD. Met de naderende komst van Serhou Guirassy hebben de Duitsers inmiddels een vierde spits binnen, dus mag de voormalig Ajacied vertrekken.

Volgens de krant zal Guirassy bij Borussia Dortmund de concurrentie aangaan met Niclas Füllkrug. Ook klopt de negentienjarige Youssoufa Moukoko op de deur. Voor de Champions League-finalist betekent dit dat Haller inmiddels vierde keuze is, waardoor hij mag vertrekken om op die manier wat ruimte vrij te maken.

Artikel gaat verder onder video

Nu lijkt het erop dat Haller Europa gaat verlaten. BILD heeft namelijk vernomen dat de Ivoriaan in de belangstelling staat van het Mexicaanse FC Juarez. Daar zou hij een jaarsalaris van tien miljoen euro kunnen opstrijken. De spits zou zelf wel oren hebben naar een stap weg uit Duitsland. Daarvoor zou wel het sportieve en financiële plaatje moeten kloppen.

Haller maakte in de zomer van 2022 voor een bedrag van 31,5 miljoen euro de overstap van Ajax naar Dortmund. Daar werd al snel ontdekt dat hij te maken had met teelbalkanker. Na twee operaties en vier chemotherapiebehandelingen werd hij weer fit bevonden en maakte hij in januari 2023 zijn debuut voor de Duitsers.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Farioli scoort punten op tweede werkdag bij Ajax: ‘Laat gelijk zien hoe hij er in staat’

Terwijl het EK in volle gang is, bereidt Ajax zich al voor op het nieuwe seizoen.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

RATJE
Link gekopieerd!
    20
    + 1
avatar

Terug naar Ajax

dilima1966
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Ajax kan haller niet betaald salaris

LCA
Link gekopieerd!
    18
    + 1
avatar

10 miljoen salaris per jaar in Mexico?! Lijkt mij een ietwat overdreven hoog bedrag voor een competitie die bijna gelijk staat aan het niveau van de eredivisie.

Dropkick
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Nou dan ben je niet goed op de hoogte van de Mexicaanse Clubs , spelers verdien hier in zuid America veel geld, het is ook vaak (fout) als je begrijpt wat ik bedoel ? !

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen