Update: Engelse journalist spreekt geruchten Giménez en Tottenham tegen

24 juni 2024, 16:47   Bijgewerkt: 24 juni 2024, 16:53
Foto: © Imago

Santiago Giménez is dicht bij een overstap naar Tottenham Hotspur, zo meldt het Mexicaanse TUDN. Ook Atlético Madrid zou de Mexicaanse spits graag in willen lijven, maar lijkt die strijd te verliezen.

De transfer van Giménez van Feyenoord naar Tottenham Hotspur zou steeds dichterbij komen. Volgens het Mexicaanse medium gaan de komende uren cruciaal worden voor de spits, die momenteel met zijn land actief is in de Copa América. Zowel de Londenaren als Atlético Madrid zouden een bod op de linkspoot hebben gedaan. Doordat het bod van de Engelsen flink meer is dan dat van de Madrilenen, lijkt Spurs aan het langste eind te trekken.

Artikel gaat verder onder video

Feyenoord zou Atlético wel de gelegenheid hebben gegeven om het bod te verhogen, maar de Spanjaarden zijn niet in staat het bod van Tottenham te evenaren. Daardoor is de kans groot dat Giménez naar Londen vertrekt. Hoe hoog de biedingen van Atlético en Tottenham zijn, is vooralsnog niet duidelijk.

Giménez en Mexico zijn in de nacht van zaterdag op zondag begonnen aan de Copa América met een wedstrijd tegen Jamaica. De ploeg van Jaime Lozano won met de 23-jarige spits in de basis met 1-0 dankzij een goal van Gerardo Arteaga. De Feyenoorder werd vlak voor de enige treffer van de wedstrijd gewisseld. Volgens het medium weet Giménez dat er onderhandelingen plaatsvinden. Toch zou hij zich nu volledig willen richten op het spelen van de Copa América. Zodra het toernooi er voor de Mexicanen op zit, zal de deal gesloten kunnen worden.

Update: Engelse journalist weerlegt gerucht

Volgens Alasdair Gold, Tottenham-volger, is er geen sprake van een overstap van Giménez naar Spurs. “Santiago Giménez staat niet op de shortlist, ondanks dat hij vaak in verband wordt gebracht met de club”, schrijft de journalist. “De 23-jarige Mexicaan scoorde afgelopen seizoen 23 goals in de Eredivisie en werd vorig seizoen tijdens een wedstrijd gespot in het Tottenham Hotspur Stadium. Het vermoeden is dat hij was uitgenodigd door een zaakwaarnemer, niet door de club.”

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Voormalig PSV-publiekslieveling duikt op in shirt van Feyenoord

Een opvallende verschijning in de de live-uitzending van de EK-talkshow van Broederliefde.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Dropkick
Link gekopieerd!
    34
    + 1
avatar

Zo, gereed maken die deal en snel , dan zijn we ook weer van dit gezeik af.

Lorenzo Chiquita
Link gekopieerd!
    39
    + 1
avatar

Snel in de verkoop doen, voor ze doorkrijgen dat hij veel te weinig scoort, zou ik zeggen.

KROTJE
Link gekopieerd!
    58
    + 1
avatar

Voor Gimenez is het toch wel leuk. In R'dam is hij al wat uitgerangeerd, want als hij zou blijven en hij maakt miskleunen dan is het zo afgelopen en hij verdient elders altijd beter. Moskou is te koud. Madrid en London daar valt wel over te spreken: Madrid=Spaanstalig zit dichter bij zijn achtergrond, London= daar weten ze wat wereldstad denken is, beter dan in R'dam. Santi Gimenez komt mij tot nu toe niet arrogant over, mijn gunfactor, niet dat het er toe doet hoor, is voor hem groot.

gtsb
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

Dat doet er zeker niet toe en jouw gunfactor laat me niet lachen . Weer een heel kleinerend betweterig te lang verhaal met je r'dam etcetc . Als een willekeurige Feyenoorder zo'n stukje zou typen over jou club . Is het een en al janken over haat . En dat is geen mening maar een feit .

Storm
Link gekopieerd!
    54
    + 1
avatar

Hij is nog niet weg en de onderhandelingen worden tegengesproken. Dat vind ik wel frappant. Clubs moeten toch ook zien dat die jongen al een half jaar slecht presteert en nu in de wedstrijd tegen Jamaica gewisseld wordt. Lijkt me stug dat je dan nog een dik bedrag voor hem gaat cashen. Volgens mij is zijn prijs alsmaar dalende. Ik moet het nog zien. Zijn marktwaarde is alleen maar gezakt de laatste maanden en de marktwaardeprijs gaan ze sowieso niet krijgen. Dat kan ik me niet voorstellen.

KingJacobus.
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

Je bent altijd wel druk met Feyenoord. Vooral in negatieve zin naar Feyenoord toe. Elke speler van Feyenoord is waardeloos en minder waard. Wat een angst spreekt hieruit Over je haat zullen we het maar niet hebben. Spelers die weggaan bij Feyenoord gaan voor een goed bedrag weg en dat zal jij dan wel weer frappant vinden. Een grote schijnheil ben je crimson. Met je marktwaarde.

Storm
Link gekopieerd!
    36
    + 1
avatar

Ik ben sowieso al niet ALTIJD met jouw clubje bezig. Dus je verkoopt weer kletskoek. Jij reageert tientallen keren meer op Ajaxberichten dan ik op Feyenoordberichten. Bovendien post ik een realistische reactie zoals ik wel eens vaker gedaan heb, dat sommige spelers niet zo'n hoog bedrag opbrengen als dat jullie en je clubje denken. Gewoon realisme, meer niet. Let maar op de bedragen die straks gecashed worden voor deze Gimenez, Geertruida en Hancko. Het wordt minder dan gehoopt en gedacht. Daar zit, in tegenstelling tot jouw haatreacties bij Ajaxberichten, geen haat bij. Ik geen gewoon mijn mening. Typisch klein kindgedrag dat je daar niet tegen kunt. Fijne avond nog. Doei.

gtsb
Link gekopieerd!
    8
    + 1
avatar

Storm en krotje,beukemap altijd hetzelfde verhaal. Het valt ook niet op ofzo 🤣🤣🤣

Storm
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

Complotclowntje. Wanneer ga je nou eens navragen of je dubbele accounts kunt maken op deze website? Dat we eindelijk eens van dat domme gezeur van je af zijn.

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Nou laten we er vanuit gaan dat het niet kan (wat gewoon gelul is ). Want fc update heeft zelf toegegeven dat het kan . Maar goed stel . Waarom vinden en zeggen jullie allemaal precies hetzelfde op dezelfde manier en bewoording . Krotje loopt ineens te slijmen (charme offensief )over santi en hancko en nu jij weer over tomasson . Mensen hier zijn niet achterlijk . Het is zo duidelijk alleen ik zeg wat ik zie ,andere houden het voorzich . Zo en nu weer jezelf gaan liken jochie

KROTJE
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

@KTSSgtsbpotjeketeltje, Gimenez krijgt mijn gunfactor, mag dat ? Je mag alles zeggen en vinden toch ? Gunfactor voor Santi !!!

KROTJE
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

@Kringetje Jacoba, Jij bent altijd met Ajax bezig, maar je hebt het zelf niet door, omdat jij zelf schijnheilig bent. Maar ik hou je niet tegen om altijd met Ajax bezig te zijn, je gaat je goddelijke gang maar. Fijne dag. Ik heb heel goed ontbeten overigens, kan de dag weer aan.

KROTJE
Link gekopieerd!
    7
    + 1
avatar

@KTSSgtsb, bent erger dan een complotdenker. Ja ik ga lekker slijmen met Hancko, Gimenez en Wieffer, zij krijgen van mij de gunfactor, het is elders waar een hogere voetbal niveau is en meer verdiend wordt toch altijd beter dan bij ons potje/keteltje ? Boos nu ?

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen