Royston Drenthe ziet onevenaarbare prestaties Ronaldo in Madrid: ‘Het kan, maar ik zie het niet gebeuren’

1 juni 2024, 13:58
Foto: © Imago

Royston Drenthe denkt dat wat Cristiano Ronaldo heeft neergezet bij Real Madrid nooit meer geëvenaard zal worden. Ook vertelt hij over de periode nadat de Portugees de overstap maakte naar de Spaanse hoofdstad.

“Wat Cristiano Ronaldo heeft gepresteerd bij Real Madrid, dat gaat niemand meer evenaren”, geeft Drenthe aan in gesprek met Voetbal International. “Het kan, maar ik zie het niet gebeuren.” Het lijkt erop dat Kylian Mbappé deze zomer de overstap naar Madrid gaat maken, maar ook van hem verwacht de voormalig voetballer niet zo veel als Ronaldo heeft laten zien.

Artikel gaat verder onder video

“Mbappé is een goede voetballer, maar Cristiano was op dat moment niet normaal”, gaat hij verder. “Wij, als ‘grote spelers’ van Madrid, deden het loopje van Cristiano op de trainingen als we vrije trappen gingen oefenen voordat hij naar ons toe kwam. We moesten daar op een gegeven moment mee stoppen, want we wilden hem niet het gevoel geven dat we hem nadeden.”

Voordat Ronaldo naar Real Madrid kwam, deed Drenthe het loopje van de Portugees vooral samen met Sergio Ramos na. “Wesley (Sneijder, red.), Guti, Sergio Ramos en ik, we trainden sowieso altijd op vrije trappen na de training. Af en toe als Sergio Ramos en ik aan het kloten waren met elkaar, deden we het Cristiano-loopje. Maar toen speelde hij bij ons dus ineens deed niemand het meer”, vertelt hij lachend.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Jack van Gelder geeft Koeman bizarre suggestie: analist ziet aanvaller als linksback fungeren op EK

Jack van Gelder heeft zich tijdens de uitzending van De Oranjezomer uitgelaten over de definitieve selectie van Oranje voor het EK.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen