‘Real Madrid spreekt nog steeds met gedroomde versterking, maar vindt vraagprijs te gortig’

4 juni 2024, 21:14   Bijgewerkt: 4 juni 2024, 21:28
Foto: © Imago

Real Madrid hoopt zich nog altijd te versterken met Alphonso Davies. Volgens Fabrizio Romano hebben de Madrilenen afgelopen week weer contact gehad met zijn vertegenwoordigers. Ook een langer verblijf bij Bayern München behoort tot de opties.

Davies staat al langer in de belangstelling van Real Madrid. De Canadees speelt op dit moment voor Bayern München, maar heeft daar nog maar een contract voor één seizoen. Toch hoopt Der Rekordmeister op een langer verblijf van de vleugelverdediger. Volgens Romano heeft Bayern hem een contractvoorstel gedaan dat nog steeds geldig is. Nu zal hij moeten beslissen of hij wil blijven of vertrekken.

Artikel gaat verder onder video

Mocht Davies vertrekken uit Zuid-Duitsland, is Real Madrid de belangrijkste gegadigde om hem te contracteren. Toch zal Bayern de Canadees in dat geval niet voor een appel en een ei laten gaan. De nummer twee van Duitsland zou namelijk een bedrag van vijftig miljoen euro verlangen om het eenjarige contract af te kopen.

Real Madrid zou er geen trek in hebben om dat bedrag te betalen. Romano schrijft dat de club nog altijd werkt aan de komst van de verdediger en deze week weer heeft gesproken met zijn vertegenwoordigers. Toch gaat een deal er alleen van komen als Bayern genoegen neemt met een lagere transfersom.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 EK 2024: De (voor)selecties van alle landen op een rij

Het EK gaat spoedig van start, dus beginnen de voorselecties en definitieve selecties van de deelnemers binnen te druppelen.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

stefanFC97
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

Haal hem toch gwn gewoon voor 50 mil. Een koopje voor een van de beste verdedigers!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen