Quincy Promes 'laat niets aan het toeval over' en zet opvallende stap

3 juni 2024, 14:40   Bijgewerkt: 3 juni 2024, 15:14
Foto: © Imago

Quincy Promes bereidt zich alvast voor op het nieuwe voetbalseizoen. De aanvaller is onder voorwaarden vrijgelaten en is nog altijd in de Verenigde Arabische Emiraten, terwijl er een uitleveringsproces tegen hem loopt.

De Instagram-pagina @reality_fbi plaatst maandagmiddag een Story waarop te zien is dat Promes weer aan het trainen is. “Zo te zien wil Promes niets aan het toeval overlaten. Hoewel een mogelijke uitlevering naar Nederland nog boven zijn hoofd hangt, is hij zichzelf aan het klaarmaken voor het volgende seizoen. Hij traint bij @coachnic_ die zich specialiseert in explosiviteit.”

Artikel gaat verder onder video

Op dit moment is Promes in Dubai onder voorwaarden op vrije voeten. De aanvaller werd begin dit jaar aangehouden nadat zijn chauffeur schade had veroorzaakt aan een huurauto. Vervolgens deed Nederland een verzoek tot uitlevering voor de oud-Ajacied, maar deze zaak is nog niet afgerond. In Nederland is Promes veroordeeld tot een celstraf van zes jaar wegens cocaïnehandel en een celstraf van anderhalf jaar voor het steken van zijn neef.

Promes zelf lijkt er vertrouwen in te hebben dat hij niet zal worden uitgeleverd aan Nederland en volgend seizoen gewoon weer kan aansluiten bij Spartak Moskou. Bij die club staat hij sinds begin 2021 onder contract. Met de training wil hij volledig fit zijn, mocht hij weer terug mogen keren naar Rusland.

© Imago / @reality_fbi - Instagram

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 EK 2024: De (voor)selecties van alle landen op een rij

Het EK gaat spoedig van start, dus beginnen de voorselecties en definitieve selecties van de deelnemers binnen te druppelen.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Storm
Link gekopieerd!
    22
    + 1
avatar

Ik snap niet hoe men op de gedachtengang komt om mensen voorwaardelijk vrij te laten. Zo iemand als Promes kun je ook via een enkelband aan zijn huis of hotel binden, zodat je altijd weet waar ie uithangt. Bovendien is het te gek voor woorden dat een eventuele uitlevering zo lang duurt. Die jongen had al lang hier voor de rechter moeten staan.

Rechtsbekaf
Link gekopieerd!
    21
    + 1
avatar

Met een enkelband ben je ook voorwaardelijk vrij en tevens voorwaardelijk niet vrij. Het gaat erom dat ie het land niet uit kan en mag. Denk dat ook zijn paspoort bij een sjeik thuis ligt.....!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen