PSV vist achter het net: Ajax legt toptalent vast tot medio 2027

8 juni 2024, 12:10
Foto: © Imago

Toptalent Sean Steur heeft zijn contract verlengd bij Ajax, meldt het Algemeen Dagblad. De 16-jarige middenvelder stond in serieuze belangstelling van PSV, maar hij blijft de Amsterdammers toch trouw. Steur tekent een contract tot medio 2027 in de Johan Cruijff ArenA.

Steur staat in Amsterdam te boek als een van de grotere talenten, maar wilde tot kort zijn contract nog niet verlengen. De middenvelder zou volgens de krant pas bijtekenen als hij van mening was dat het sportieve plaatje helemaal klopt. Afgelopen dagen heeft de clubleiding van de Amsterdammers hem volledig overtuigd, waardoor hij zijn krabbel onder een driejarig contract zette.

Artikel gaat verder onder video

Daarmee gaat PSV definitief niet aan de haal met Steur. De Eindhovenaren hoopten Ajax te beroven van het toptalent zolang er nog geen contract was getekend. Ondanks de interesse van PSV heeft het talent ervoor gekozen langer in Amsterdam te blijven.

Steur speelde afgelopen seizoen in verschillende jeugdelftallen van Ajax. In 26 wedstrijden voor Onder 17 kwam het tweebenige talent tot zeven treffers en leverde hij ook zeven keer een assist af. Ook speelde hij vier duels in Onder 18, maar daarin was hij niet bij doelpunten betrokken. Aan het einde van het seizoen werd hij beloond voor zijn ontwikkeling met zijn debuut in de Keuken Kampioen Divisie voor Jong Ajax in de wedstrijd tegen Jong AZ.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Daley Blind doet anderhalf jaar na vertrek opvallende onthulling over Ajax

Daley Blind kijkt nog altijd met een pijnlijk gevoel terug op zijn vertrek bij Ajax.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop
Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

  • KELDERKLASSEMENT

Reacties

kib*
Link gekopieerd!
    29
    + 1
avatar

Ik schreef eerder dat Steur de coming generatie gaat worden. Hij is goed gewoon. "Toptalent" wordt dus "topspeler". Er zijn meer leuke talentjes bij de Onders, minstens 8 van wat ik heb kunnen observeren. Hè hè Ajax gaat eindelijk weer terug naar het oude Ajaxrecept.

Gewoon Hans
Link gekopieerd!
    24
    + 1
avatar

Langzaam krabbelen we op. Kroes straalt vertrouwen uit met zijn staf. Juiste weg wordt bewandeld te eerst technische hart in orde, dan de basis vastleggen ( de jeugd) zooi eruit voor goede prijs en investeren met geld wat binnenkomt ! Wij zijn Ajax en wij zijn en blijven de beste

kib*
Link gekopieerd!
    27
    + 1
avatar

Zo is het Gewoon Hans, met geloof zeggen hoe en wat je van Ajax vindt, echte die-hard Ajaxsupporter, maling aan wat anderen er van (denken te) vinden er is al meer dan genoeg tegen Ajax geschopt. Niet meteen, maar zeker in de nabije toekomst zal Ajax weer leidend zijn, kwestie van tijd. Of het aan Kroes en zijn staf ligt weten wij het pas later, maar het doet me deugd dat Ajax de talentvolle jeugd met zeker potentie en perspectief de kans geeft, Old Ajax. Het is al onnoemelijk, hoeveel door Ajax opgeleide voetballertjes in de ED en in het buitenland hun weg met succes vinden.

BENNINK24
Link gekopieerd!
    15
    + 1
avatar

Vast houden, aan deze positieve tijd , dan komt het met een gezond belijd wel weer goed !!!

CG
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Heel erg goed om dat te mogen horen. Nu eerst met de neus op de feiten. De goede tijden komen wél weer bij Ajax !!!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen