PSV profiteert mee van definitieve transfer Ian Maatsen

23 juni 2024, 10:08
Foto: © Imago

Door de transfer van Ian Maatsen mag PSV binnenkort weer een aardig bedrag incasseren. De linksback speelde in zijn jeugd achtereenvolgens voor Feyenoord, Sparta, PSV en Chelsea. Ook Sparta houdt een bedrag over aan de overstap van Maatsen.

Zaterdagavond kwam naar buiten dat Maatsen deze zomer de overstap maakt naar Aston Villa. De nummer vier van de Premier League betaalt een bedrag van ruim veertig miljoen euro voor de linksback, die overkomt van Chelsea. Afgelopen halfjaar speelde hij op huurbasis voor Champions League-finalist Borussia Dortmund.

Artikel gaat verder onder video

Door deze transfer mogen PSV en Sparta beiden een aardig bedrag tegemoet zien, zo geeft Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad aan. Zo ontvangt de regerend landskampioen een bedrag van zo’n 350.000 euro, terwijl de Spangenaren ruim twee ton overgemaakt krijgen.

Maatsen is momenteel op pad met het Nederlands elftal. Waar hij in eerste instantie niet was opgeroepen door Ronald Koeman, mocht hij na blessures van Frenkie de Jong en Teun Koopmeiners toch aansluiten bij de groep. Op het EK maakte hij nog geen minuten.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Voormalig PSV-publiekslieveling duikt op in shirt van Feyenoord

Een opvallende verschijning in de de live-uitzending van de EK-talkshow van Broederliefde.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen