‘PSV legt miljoenenbod neer bij Excelsior voor Driouech en hoopt transfer deze week af te ronden’

3 juni 2024, 09:26
Foto: © Imago

PSV hoopt Couhaib Driouech deze week binnen te halen. De aanvaller degradeerde zondagavond met Excelsior uit de Eredivisie, waardoor de Rotterdammers geen belang meer hebben de transfer te blokkeren.

Volgens het Eindhovens Dagblad hoopt PSV de transfer van Driouech deze week af te ronden. De vleugelspeler zou zo snel mogelijk moeten aansluiten bij het eerste elftal. Om de overgang rond te krijgen, hebben de Eindhovenaren in de afgelopen weken een aanbod gedaan bij Excelsior. Het zou om een bedrag van twee miljoen euro gaan.

Artikel gaat verder onder video

Zondagavond viel voor Excelsior het doek in de Eredivisie. De Kralingers waren in eigen huis weliswaar met 4-1 te sterk voor NAC Breda, maar door een ruime nederlaag (6-2) op bezoek in Brabant verloren ze de finale van de play-offs en degradeerden de Rotterdammers daarmee naar de Keuken Kampioen Divisie.

De krant verwacht dat PSV door de degradatie van Excelsior meer kans maakt om Driouech binnen te halen. Er zou namelijk geen belang meer zijn voor de Rotterdammers om de transfer te blokkeren. Eerder kwam naar buiten dat PSV in de strijd om de Marokkaan concurrentie had van Sporting Portugal en Royal Antwerp FC, maar de speler zelf zou graag naar Eindhoven vertrekken.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Aanbieding van PSV blijkt niet goed genoeg: vertrek uit Eindhoven is een feit

PSV ziet een speler vertrekken: 'Hij past met zijn karakter en speelstijl binnen het door ons geschetste profiel.'

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

KROTJE
Link gekopieerd!
    9
    + 1
avatar

2 miljoen is meer dan genoeg, vind hem nog niet zien schitteren, gisteren af en toe.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen