Oranje-fans vol schaamte kort voor aftrap van Nederland - Frankrijk: ‘Het is afschuwelijk’

21 juni 2024, 21:10
Foto: © NOS

De supporters van Oranje hebben zich vrijdagavond voorafgaand aan het EK-duel met Frankrijk in Leipzig niet van hun beste kant laten zien. Tijdens het Franse volkslied was er overduidelijk gefluit te horen. Veel Nederlandse kijkers uiten op social media hun teleurstelling.

Volg de wedstrijd tussen Nederland en Frankrijk in ons liveverslag!

Artikel gaat verder onder video

Overigens was daarna ook gefluit te horen tijdens het Wilhelmus, hetgeen mogelijk weer een reactie van de Fransen was op het in eerste instantie uitfluiten van hun volkslied.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Eddy van Damme
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Mag Jeroen Grueter misschien gewisseld worden. Of is dat een Fransman?

Storm
Link gekopieerd!
    14
    + 1
avatar

Het gefluit is echt respectloos ja. Maar nog erger is het bier gooien naar Griezmann als hij een corner wil nemen. Oh en die commentator...goeie genade wat wauwelt die man aan één stuk door. Vreselijk.

boyke
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Ik heb naar de Belgische zender zitten kijken uit ergernis voor de aller slechtste man van het stadion meneer zich zelf noemden Jeroen Grueter, Na 10 minuten had ik al genoeg van zijn geouwehoer en dacht man verzwik je lippen zodat jij je mond houd met je aan een stuk door riedel kletspraat. Op de Belg had je ten minste nog goede verslaggevers. Dus NOS ga maar in de leer daar.
Daarnaast het gefluit nadat je een pracht van intocht zag van de supporters Nederland was totaal van onbeschofte aard. Zoiets behoort niet en is totaal respectloos. Ook de gooien met bekertjes e.d. is een afgang voor de super mooie indruk die het Nederlanse volk achter de bus demonstreerde. Door een kleinigheid wordt dat totaal teniet gedaan. Jammer.

Robbie NL
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

?

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen