Nederland - Oostenrijk op tv: op deze zender is de derde EK-wedstrijd van Oranje te zien

25 juni 2024, 07:36
Foto: © Imago

Het Nederlands elftal speelt komende dinsdag, 25 juni, de derde en laatste groepswedstrijd op het Europees Kampioenschap in Duitsland. In Berlijn is Oostenrijk de tegenstander waartegen Oranje, dat al zeker is van een plek bij de laatste zestien, een zo hoog mogelijke eindklassering in de poule hoopt te behalen. Het duel tussen Nederland en Oostenrijk wordt live uitgezonden op tv, maar hoe laat en op welke zender?

Nederland - Oostenrijk op tv

De wedstrijd tussen Nederland en Oostenrijk is te zien op NPO1. Wie liever met Belgisch commentaar kijkt, kan ook afstemmen op de VRT. Die zender is te vinden op kanaal 29 (KPN), kanaal 51 (Ziggo) of kanaal 21 (Odido).

Hoe laat is Nederland - Oostenrijk?

Artikel gaat verder onder video

De aftrap in het Olympiastadion in Berlijn wordt verricht om 18.00 uur. De UEFA heeft de Slowaak Ivan Kruzliak aangesteld als scheidsrechter bij het afsluitende pouleduel van Oranje.

Welk resultaat heeft Nederland nodig?

Oranje begint als koploper in poule C aan de derde speelronde, met vier punten uit twee duels. Frankrijk, dat tegelijkertijd tegen het puntloze en dus al uitgeschakelde Polen speelt, heeft er evenveel. Oostenrijk staat met drie punten op de derde plaats. Omdat Spanje maandagavond van Albanië won, weet Nederland al zeker dat het zelfs bij een nederlaag als een van de vier beste nummers drie doorgaat naar de achtste finales. De eindklassering is echter van groot belang voor de tegenstander in de volgende ronde. Als nummer drie zou Oranje het op moeten nemen tegen een groepswinnaar, terwijl de eerste of tweede plek vermoedelijk een op papier makkelijkere tegenstander oplevert.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Van Hanegem suggereert complottheorie na Nederland - Frankrijk

Willem van Hanegem komt met een opvallende reactie na de wedstrijd tussen Nederland en Frankrijk.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen