Naam lekt uit: Feyenoord gaat voor Priske, maar dit is de serieuze tweede kandidaat

5 juni 2024, 21:22   Bijgewerkt: 5 juni 2024, 21:33
Foto: © Imago

Feyenoord heeft Brian Priske en Graham Potter als enige twee overgebleven trainers op de shortlist staan om Arne Slot op te volgen in Rotterdam, zo maakt het doorgaans goed ingevoerde 1908.nl woensdagavond bekend. De naam van Priske, de topkandidaat, was al even bekend. Potter wordt voor het eerst genoemd als de overgebleven tweede optie.

Priske staat er binnen Feyenoord zeer goed op en de club staat op het punt om zich bij Sparta Praag te melden voor de trainer. De Rotterdammers zetten in op de komst van de Deen, maar mocht dat het rijke Sparta Praag dwarszitten, schakelt het door naar Graham Potter. De oud-trainer van Chelsea is naast Priske de enige overgebleven kandidaat op het lijstje van technisch directeur Dennis te Kloese.

Artikel gaat verder onder video

Toch wordt de komst van Priske momenteel als het meest realistische scenario gezien. Vrijdag heeft Feyenoord fysiek gesproken met Priske en de Rotterdammers zijn volgens 1908 zeer enthousiast over de trainer. Een openingsbod moet er echter nog komen. De vraag is hoe Sparta Praag, waarvan gezegd wordt dat het zich hard zal opstellen in de onderhandelingen, daarop gaat reageren.

Mocht Feyenoord er niet uitkomen met de Tsjechen, zal het werk maken van de komst van Potter. Zijn naam werd eerder al eens in verband gebracht met de Rotterdammers, maar nog niet als laatste overgebleven kandidaat naast Priske. Feyenoord heeft oriënterend met de Engelse coach, die ook in de belangstelling van Brighton & Hove Albion zou staan, gesproken.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Wie is Brian Priske, de mogelijke nieuwe trainer van Feyenoord met een opvallende Nederlandse link?

Een eerste introductie met Brian Priske, de mogelijke nieuwe trainer van Feyenoord.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Kemi English
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

Ik begrijp helemaal niets van die naam Potter, het enige wat die goed heeft gedaan, is een enorme ontslagvergoeding van Chelsea gecasht. Daar moet je je vingers niet aan willen branden toch?

Klantenservice
Link gekopieerd!
    16
    + 1
avatar

Ik snap eerlijk gezegd ook niet waarom clubs steeds bij hem zouden uitkomen...

Bean
Link gekopieerd!
    11
    + 1
avatar

ajax kon porter niet betalen dus feijenoord al helemaal niet, dat is duidelijk. feijenoord heeft dus alleen pilske nog op hun lijstje staan. Praag kan nu hun vraagprijs opdrijven naar 10mln en 010 heeft geen andere keus dan te tekenen bij het kruisje. proost!

boyke
Link gekopieerd!
    8
    + 1
avatar

Je hebt zeker al te diep in het glaasje gekeken Bean of erg voorbaardig geweest. Leer eerst eens je haatclub goed schrijven maar helaas dat zit niet in je brein. Je krijgt echt een Feyenoord complex en geen Feijenoord ziekte. Dus goed het kruisje rood maken dan stem je op Europa voor je vriendjesclub het 14e van ?????

Allback
Link gekopieerd!
    18
    + 1
avatar

Ik dacht dat Potter door Ajax al bijna niet te betalen was, dan lijkt mij Feyenoord nog minder realistisch.

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    10
    + 1
avatar

Goed ingevoerde 1908.nl 🤣🤣🤣. Priske noemt iedereen en is bijna zeker . En dan potter erbij noemen om aandacht . Dus dan zit je altijd goed als 1908.nl

Dennis Kroon
Link gekopieerd!
    8
    + 1
avatar

Misschien dat het aan mij ligt, maar heb liever Brian Priske. Dit in verband met het verbod op hekserij en hocus pocus 😜

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen