Arnautovic stapt na wedstrijd op twee Oranje-spelers af: ‘Overtuigd dat Nederland doorgaat’

26 juni 2024, 11:20
Foto: © ESPN

Marko Arnautovic heeft zich na afloop van de wedstrijd tussen Nederland en Oostenrijk bekommerd om twee spelers van Oranje. De aanvaller van het Alpenland gaf maandag aan dat Nederland zijn tweede thuisland is, dus deed de wedstrijd van dinsdag wel een beetje pijn.

“Ja, tuurlijk”, geeft Arnautovic aan in gesprek met ESPN wanneer gevraagd of de nederlaag van Oranje hem een beetje pijn doet. “Maar het kan echt niet zó veel pijn doen. Ik speel voor Oostenrijk, ik ben blij dat ik Oostenrijks ben en we hebben gewonnen.”

Artikel gaat verder onder video

Toch heeft hij het wel te doen met zijn verschillende Nederlandse vrienden. “Ik heb toch vrienden zitten in deze ploeg.” Wel verwacht hij dat Oranje zich gaat herpakken van de wedstrijd tegen Oostenrijk. “Ik denk wel en ik hoop dat Nederland doorgaat en de volgende wedstrijd wint.”

Na de wedstrijd heeft hij zich over meerdere spelers van Oranje ontfermd. “We hebben gesproken. Ik heb even met Denzel (Dumfries, red.) gepraat, ook met Steef (Stefan de Vrij, red.) en nog met een paar andere jongens. Maar ik ben er echt van overtuigd dat Nederland de volgende wedstrijd doorgaat.”

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Van Hanegem suggereert complottheorie na Nederland - Frankrijk

Willem van Hanegem komt met een opvallende reactie na de wedstrijd tussen Nederland en Frankrijk.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen