L’Équipe: Op deze datum presenteert Real Madrid Kylian Mbappé

1 juni 2024, 17:16
Foto: © Imago

Real Madrid zal aanstaande maandag (3 juni) Kylian Mbappé presenteren, zo meldt de Franse krant L’Équipe. Mbappé heeft zijn keuze voor de Spaanse grootmacht enkele maanden geleden al gemaakt, maar er moesten nog enkele details worden afgerond met zijn toekomstige werkgever.

Het contract van Mbappé bij Paris Saint-Germain loopt op 30 juni officieel af en de Franse topclub heeft tevergeefs geprobeerd om de Franse superstart aan boord te houden. Op 10 mei liet de international van Frankrijk in een videoboodschap weten toe te zijn aan een nieuwe uitdaging.

Artikel gaat verder onder video

Momenteel ligt voor Real Madrid de focus op de Champions League-finale van zaterdagavond tegen Borussia Dortmund. Zodra de finale van het miljardenbal achter de rug is, zal De Koninklijke de tijd hebben om de komst van Mbappé bekend te maken. Overigens mag er geen officiële presentatie plaatsvinden in de Spaanse hoofdstad omdat de Franse spits deel uitmaakt van de definitieve EK-selectie van Frankrijk.

Mbappé maakte in 2018 de definitieve overstap van AS Monaco naar Paris Saint-Germain en ontpopte zich in de Franse hoofdstad tot een clubicoon. In 308 wedstrijden voor de Parijzenaren was hij goed voor maar liefst 256 doelpunten en 108 assists. In dienst van PSG werd Mbappé zesmaal kampioen van de Ligue 1.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen