Koeman geeft veelzeggende reactie op haarband Memphis Depay

7 juni 2024, 00:02
Foto: © Imago

Ronald Koeman was verrast door de zweetband die Memphis Depay donderdagavond droeg tijdens de wedstrijd tussen Nederland en Canada (4-0). De bondscoach weet nog niet of hij de aanvaller gaat aanspreken op het opvallende accessoire.

Van Valentijn Driessen krijgt Koeman de vraag wat de functie is van de haarband. “Weet ik niet, dat zou je moeten vragen. Ik was verrast. Ik had het niet gezien; ik zag het pas vlak voor de wedstrijd, toen we naar buiten gingen. Ik ga er even rustig over slapen.”

Artikel gaat verder onder video

Daarna wil Driessen weten of Koeman er wat van zei tegen Depay. “Nee, ik heb toen niks gezegd.” Volgens de journalist van De Telegraaf zou ‘de oude Koeman’ dat wel hebben gedaan. Dat leek Koeman te bevestigen. “Maar het is een nieuwe tijd, hè.’ Toch was duidelijk te merken dat hij zijn bedenkingen had bij de haarband.

Toen Driessen vroeg of Koeman er voor nu ‘in meegaat’, antwoordde hij: “Nu wel.” Maar of dat maandag tegen IJsland ook zo is? “We zullen het zien.”

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 De Ligt waarschuwt voor rampscenario Oranje op EK

Matthijs de Ligt blikt vooruit op de wedstrijden tegen Polen, Frankrijk en Oostenrijk op het EK.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Allback
Link gekopieerd!
    17
    + 1
avatar

Niet nodig Koeman, maandag heeft hij zijn witte zweet band niet meer op. Dat was eenmalig, Twee keer zou natuurlijk een beetje gek zijn. Maandag heeft hij namelijk vernam ik een indianentooi op zijn hoofd.

Link gekopieerd!
    25
    + 1
avatar

Als hij daarmee 3x scoort mag hij die van mij ophouden tijdens het EK.

Ajeto!
Link gekopieerd!
    23
    + 1
avatar

Maar waarom mag een zweetband wel en zijn sieraden verboden? Niet alleen sieraden maar ook lederen en rubberen bandjes mogen niet. Je kan er net zo hard achter blijven hangen met een vinger

Wimpiefr
Link gekopieerd!
    19
    + 1
avatar

Als hij achter elkaar de ballen het net in jaagt zal het mij toch een zorg zijn wat hij op z'n kop zet. Al draag ie een indianentooi, of de mijter van de Sint. Ga weer lekker over voetbal praten.

Gastvrij
Link gekopieerd!
    9
    + 1
avatar

Waar loopt iedereen zich toch zo druk om te maken ?? Vind het wel bij hem passen . Als loopt hij naakt op het veld !! Zolang hij goed speelt en meerwaarde heeft interesseert het mij helemaal nada

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen