Kijkers van de NOS klagen massaal over dezelfde man tijdens Duitsland - Denemarken

29 juni 2024, 21:51
Foto: © NOS

Veel kijkers van de NOS storen zich tijdens de wedstrijd tussen Duitsland en Denemarken aan het commentaar van Jeroen Grueter. Op X regent het klachten over Grueter en schrijven sommige kijkers dat ze overschakelen naar de Belgische VRT.

Kijkers stoorden zich bijvoorbeeld aan de manier waarop Grueter bepaalde spelersnamen uitsprak. Ook zei hij dat de geschorste defensieve middenvelder Morten Hjulmand de zoon is van bondscoach Kasper Hjulmand, maar de twee zijn geen familie van elkaar.

Artikel gaat verder onder video

Verder werden de constante 'weerupdates' van Grueter niet door iedereen gewaardeerd. De commentator begon al vroeg over het noodweer in Dortmund en pleitte ervoor dat de wedstrijd gestaakt moest worden, wat uiteindelijk ook gebeurde. Analist Youri Mulder zei daarover: "Jeroen had het wel snel in de gaten. Die had het er al tien minuten lang over."

Volg de ontwikkelingen bij Duitsland - Denemarken in ons liveverslag!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

boyke
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

De NOS moeten ze heel snel opdoeken met hun slechte reportages en verslaggevers. Het is een schande voor het land dat er nog een NOS 1 e en 3 bestaat. Ons belastinggeld wordt gewoon in de riool gegooid met dit riooljournalistiek en slechte programma's en slecht in beeld brengen en ouwehoeren die verslag geven.

Kabal666
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Gelukkig dat ze bij de NOS hun lidwoorden nog wel uit elkaar kenne...

Baggio
Link gekopieerd!
    15
    + 1
avatar

Vanaf het begin van het EK kijk ik al naar de BELG of de Duitser het commentaar van de Nederlandse is een drama ook de analisten in de rust en na de wedstrijd op van der Vaart na is een drama opdoeken de NOS

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen