Johan Derksen walgt van ‘ziekelijk gedoe’: ‘Oranje-internationals vernederen teamgenoot’

29 juni 2024, 16:27

Johan Derksen vindt dat er door de spelers van het Nederlands elftal nogal overdreven is gereageerd op de vroege wissel van Joey Veerman tegen Oostenrijk. Sterker nog, de oud-voetballer en analist is zelfs van mening dat het vernederend is voor de 25-jarige middenvelder.

“Dat ziekelijke gedoe van die voetballers. Joey Veerman die wordt gewisseld en dan gaan ze allemaal naar hem toe. Ze zijn allemaal camerabewust en geven hem een schouderklopje”, spreekt Derksen bij Vandaag Inside Oranje zijn ergernis uit. Wilfred Genee vindt dat dat teamgevoel is. “Nee, allemaal eng”, weerspreekt Derksen het. “Hij heeft heel slecht gespeeld en dan moet hij een grote jongen zijn.”

Tafelgenoot Wilfred Genee trekt de discussie vervolgens de hele andere kant op. “We moeten allemaal roepen: je hebt slecht gespeeld. Prutser, dat soort dingen”, haakt hij opnieuw in. “Nee, maar je hoeft die jongen niet in het openbaar te troosten, dat is vernederend. Dat vind ik vernederend”, reageert Derksen. “Als ik hier wat doms zeg dan komen jullie mij toch ook niet troosten? Want dan had je de hele avond naast mij moeten staan.”

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Satirische video van afgekeurd Oranjedoelpunt gaat viraal

Een satirische video van de goal van Xavi Simons tegen Frankrijk gaat viraal op sociale media.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Bret
Link gekopieerd!
    22
    + 1
avatar

De dagelijkse act van Derksen niemand kijkt er meer van op misschien net als Biden maar aan stoppen gaan denken tus allemaal zo hetzelfde.

Link gekopieerd!
    21
    + 1
avatar

Gezien het instorten van de kijkcijfers walgen steeds meer mensen van deze oude en dronken clowns

gtsb
Link gekopieerd!
    31
    + 1
avatar

En weer snapt 0 voetbalverstand nederland niet wat er bedoeld wordt . Nooit gevoetbald maar wel commentaar

Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

Vertel professor en ex prof ? Je begint het nu wel heel hoog in je bolletje te krijgen. Ben je overgestapt naar nieuwe medicijnen?

Storm
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Lachwekkend figuur ben je. Hahahaha! Niemand snapt er wat van behalve jij. Frappant ook dat je zo goed weet dat niemand ooit gevoetbald heeft. Arrogantie ten top. En dan ook steeds iedereen erop komen wijzen alsof jij persoonlijk het voetbal hebt uitgevonden. Hahahahahaha!

KROTJE
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

O ja hoor KTSSgtsb potje/keteltje denkt zoals altijd beter te weten en te snappen dan wie ook en het ergste is dat hij zich er naar zwamt en gedraagt. Gewoon een simpel zieltje die gtsb, meer niet.

Gusa
Link gekopieerd!
    28
    + 1
avatar

Maar weer eens een opmerking die te triest voor woorden is. Het is mij een raadsel dat de man niet depressief raakt van zijn eigen kijk op de wereld. Je moet er toch moe van worden om werkelijk alles op de meest negatieve manier uit te leggen.

Dropkick
Link gekopieerd!
    8
    + 1
avatar

Mee eens hoor, camara geil zijn ze , let maar een op hoeveel keer ze naar het grote scherm kijken in die stadions.

RobindaRobot
Link gekopieerd!
    17
    + 1
avatar

Bescherm deze seniele man tegen zichzelf aub. Dat ze in zijn jongere jaren niet wisten hoe je emotie moet tonen of empathie kan geven aan een collega wil niet zeggen dat je je antieke ideeën op tv moet spuien elke godganse dag. Zo vermoeiend.

KROTJE
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

Derksen vindt dit.....Derksen vindt dat.....

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen